Konu: Işık'ca
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2013, 07:45 PM   #364 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Işık'ca

Gün içerisinde sevdiğim programlar. Emel Acar ile en baştan. O kadar bakımsız ve hatta çirkin diyebileceğiniz kadınları nasıl o hale getiriyorlar pesss diyorum. Bende istiyorummmm öyleeee. Kafama koydum zaten cilt bakımını ay ne güzel oluyo yaaaa:)) ve saçlar çok önemli benim dişlerimde problem yok. Saç tasarımıyla birazda parlattıkmı süper olur her şey :))
Sonra, evim şahane. İnsanların o mutluluğu beni mest ediyor. Birde, bugün ne giysem. -Sen bunu giyerken aklın nerdeydi :))) çok eğleniyorum ve tabi ki bilgileniyorum.
Ve son olarak da İntikammm Beren saat hayranıyım. Ve Nejat İşler onların hatrına izliyorum. Birde şu filmde yağmura yardım eden biri var. Ne güzel ya her fırıldak var adamda. Bir tanede bize lazım. Çokta karizma, hoş çocuk:)) Böyle filmlerde doğru tarafı tutuyorsan yani kazanan tarafı çok eğlenceli. Uymadı değil mi sitenin amacına intikam felan. Zaten intikam almak bana göre değil. Bari sanalda intikam alıyorum ne var bunda:)))
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla