Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2008, 06:55 PM   #6 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Rüyalarımla gerçegi karıştırıyorum

Hemen başlayabilirsin.Yapacağımız şeylere sınır koydukça,zaman biçtikçe ona ulaşmak daha zor hale geliyor.

Şu günden itibaren şunu yapmaya başlamam gerek diyorsan geçmiş olsun.Ona biraz zor başlarsın :)

Çünkü kendini sınırlıyorsun,bilinç altına emir veriyorsun tamam ama;aması şu bunu kendine söylerken takındığın tavır nedir?

Yüzün nasıl bir hal alıyor?Bunu istediğini yüzündeki mimiklerle destekliyor musun yoksa için yaklaş derken dışın uzaklaş mı diyor?

Bilinç altı derya deniz.Sınırsız,sonsuz vs.Ve oyunlardan hoşlanıyor.Onunla oyun oynamayı dene.Bunun için bilgi sahibi olmak istiyorsan forumdaki yazılar faydali olacaktır.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/

Eğer bir şeyi yapmak istiyorsan onu yap.Düşüncelerini ve tavırlarını ancak kendin inandığın ve istediğin zaman değiştirebilirsin.Fikirlerini sözlerinle ve telkinlerle destekle.Olumlamalarını yaz.Telkinleri dinlemeye başlamadıysan ego güven+kendine güven telkinleriyle başla.Bilinç altı kalıplarımızı değiştirmek zor değil ama biraz uğraş istiyor doğru.Ama sonucunda olmak istediğimiz yere ulaştığımız zaman da bunun hazzını başka bir yerde yaşayamazdım diyorsun kendine.Bence bunu söyleyebilmek herşeye bedel.

Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla