Konu: Işık'ca
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2013, 08:27 PM   #226 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Işık'ca

Bugün oğlumla buluşacaktık alışveriş için. Kocatepe caminin altında beğendik mağazası var. Orada gördüğüm bir kaç eşyayı sevgili oğluma gösterip beğenisine sunacağım. Olur anne derse alacağız. Caminin önündeki parkta onlarca güvercin var. Ortada fıskıyeli bir havuz, hayvancıklar sulara bakıyor ama içine giremiyorlar çünkü çok derin. Girdim hemen mağazaya saksıların altına konan saksı altlığından aldım bir adet, Kocaman tepsi büyüklüğünde plastik bir kap bu. Oradaki bekçiden rica ettim. Doldurduk içini adam bana" yazık değil mi? Başka işin mi yok? " kabilinden sözler sarf etti. Neyse koydum suyu ortaya birer ikişer gelip içtiler, daha iyisi benim su kabını bir banyo küvetine dönüştürdüler. Başladılar içinde yıkanmaya. Ölecem gülmekten. Biri yıkanıyor, öteki o kaptan su içiyor. Ay diyorum o su içilir mi görmüyonmu yıkanıyo orda a aaaaaaaa:)) Az sonra olay küvet kavgasına dönüştü başladılar birbirini itelemeye ben yıkanacam olayına döndü iş. Yazık ki suyu devamlı doldururlar mı bilmiyorum. Görevliye siz doldurur musunuz dediğimde " benim işim parkları temizlemek, onunla uğraşamam" dedi. Umarım bir hayır sever de o kabı su doldurup bırakır. Ve o kuşlar, banyolarını yapabilirler ve içebilirler.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla