Konu: Işık'ca
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2013, 02:10 PM   #5 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Işık'ca

Bu smiley bana yavrularımı hatırlatıyor. Onlar da tıpkı bunlar gibiler. Harika arkadaş, dost ve daha pek çok şey ifade ediyorlar birbirleri için. Hep bir arada büyüdüler. Birlikte oynadılar. Hiç dışarıya çıkmazlardı. Hep evde birlikte oynarlardı. Ben de onların oyun arkadaşı:) Harika zamanlar geçirirdik. birlikte pişirirdik sonra piknik yapardık bunlarla. Evin ortasında piknik. En çok sevdikleri, doritos patos bilos alır ( bunlar bizim deyimimiz:) yanına gazoz alırdık. Hepsini kocaman bir tabağa döker birlikte yerdik. Bu çok özel zamanlarda olurdu ama öyle her zaman değil. o yüzden çok deli sevinirdik o zamanlarda. Fakat her ambalajı açtığımızda bi öfkelenir kızardık. Koca poşet içinden bir avuç çıkıyo diye :) Pokemon, arı maya, bal arısı haç, uçan kaz, heidi bunlar birlikte izlediğimiz çizgi filmler. Orada ki kahramanların taklidini yapar güler dururduk.
Onlara her gece ben masallar hikayeler okudum. Onlar okumayı öğrenene dek bu böyle devam etti. En sevdiğimiz hikaye katrin ve beyaz tavuk:) Bir tavuğun macerası, çok ama çok güzeldi. Hala saklıyorum onu. Belkide torunlarıma okumak için kim bilir :)
Şimdiler de ise yavrumun konyadan geldiği zamanlarda birlikte telefondan şarkı dinliyorlar uyumadan önce. Ya da büyük oğlum şarkı söylüyor küçüğüne. Ya da konuşuyorlar öyle işte. Hep güzel söyler, güzel dinler, güzel düşünürseniz siz de güzellikten başka ne olur ki?
Gül alırlar, gül satarlar, gülden terazi tutarlar, gülü gül ile tartarlar. Çarşı pazarı güldür gül. Çiçeklere dokunursanız elinizde çiçek kokusu kalır. Sevgi en doğal halimiz olsun.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla