Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2013, 11:25 AM   #24 (permalink)
maviinci
Binbaşı
 
maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 1,549
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Yaşıyorum ama yaşamak denirse

Alıntı:
ac_milan_ac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bugüne kadar hep değişirsem insanlar yeni halimi nasıl karşılar eski halime alışmışlardı düşüncesiyle yaşadım ama artık bu düşücemi değiştirmek için savaşmaya karar verdim. konuşmuş olmak için konuşuyordum okulda ama artık kendimi zorlamıycam ve bugün bunu denedim işede yaradı. günüm güzel geçti. ilk defa böylesine boş olmayan bi gün yaşadım nerdeyse. artık olgunlaşmalıyım. bu düşünceleri bırakmalıyım. artık bırakıcam herşeyi akışına hiçbir şeyin üzerinde durmıycam.

maviinci kız arkadasın olmus demişsiniz ama 1 haftalık bişeydi ve ne bir kafeye gittik ne bi sinemaya nede bi kere buluştuk hiçbir şey yapmadık ... pazar günü buraya isteklerimi çok içten yazmıstım ve dünden beri bir kıpırdanma oluyor.. içten istemenin faydası heralde...ama derslerde hala parmak kaldırıp söz almıyorum korkuyorum istemiyorum böyle olmasını ama engelliyor içimden bir şey... her neyse hepinizie ilginiz için çok çok teşekkür ederim düşünceleriniz benim için çok değerli her gün yaz demişsiniz bende her gün yazıcam :) ah birde kız arkadasım olsa..
yaz tabi kardeşim,, hem bak göreceksin yazdıkça insanın içi rahatlıyor.. hele, Işık abla, Sweet, Safir ve daha birçok melek gibi insan var burda, olduğu gibi kabul eden insanı.. onlarla paylaşmayacağız da kiminle paylaşacağız değil mi :))
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla