Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2013, 08:33 PM   #18 (permalink)
maviinci
Binbaşı
 
maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 1,549
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Kedini Tanı Anketi

Alıntı:
exilee24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim sonuç:
Olaylardan ve insanlardan etkinlendiğinizin ve zararının farkındasınız. Bir türlü kendinizi de ortaya koyamıyorsunuz. "Hayır" demek kitabınızda neredeyse yazmıyor. Kendinize inanmak istiyorsunuz. Fakat nasıl yapacağınız konusunda yeterli cesareti bulamıyorsunuz. İletişim kurmak isteyip geri durabiliyorsunuz.Kendinizi hiçbir zaman araştırmamış, dışa dönüş, uydu gibi bir hayat yaşamışsınız.Hedef koymanın doğal bir ihtiyaç olduğunun farkındasınız. Fakat bir türlü o hedefi koyacak inancı bulamıyorsunuz.
Olaylardan ve insanlardan etkinlendiğinizin ve zararının farkındasınız. Bir türlü kendinizi de ortaya koyamıyorsunuz. "Hayır" demek kitabınızda neredeyse yazmıyor. Kendinizi tamamiyle özgüvensiz hissediyorsunuz. İçinize kapanık bir yapınız var. Kendinizi hiç adam yerine koymuyorsunuz.Kendinize zaman zaman önem vermiş, fiziki yapı ihtiyaçlarını karşılamak derdinde iken iç ihtiyaçlarınıza hiç önem vermemişsiniz.Hedef koymanın doğal bir ihtiyaç olduğunun farkındasınız. Fakat bir türlü o hedefi koyacak inancı bulamıyorsunuz.

Alttaki de benim sonucum.. Pek de özenilmeden, seçimlerimize karşılık olarak koyulan cümlelerin liste halinde bize geri sunulduğu bir örnekle karşı karşıya olduğumuz düşüncesindeyim..

maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla