Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2013, 11:00 PM   #85 (permalink)
katıhal fizigi
Teğmen
 
katıhal fizigi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 125
Tesekkür: 416
103 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
katıhal fizigi is on a distinguished road
Standart Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:))))

azraist_24 ve Işıklı yol çook çok teşekkür ederim:))) Ben burada ki etkileşime, enerji geçişlerine çok inanıyorum. Ben burada birinin günlüğünü okuduğumda gerçekten onun iyi olmasını ya da iyi bir şey yazdığında onun devam etmesini yürekten diliyorum ve biliyorum ki benim için de yazılan ya da yazılmasa da okunurken ki iyi niyet hep gönülden :))))Tekrar desteği için herkese sonsuz teşekkürler :))))Seviyorum hepinizi:)))
İşime başladım; 2 haftam doldu. Her şey mükemmel. Çevremdeki arkadaşlarım diyor ki senin sayende bizim de hayata olan inancımız arttı. Demek ki insanlar emek verdiyse er ya da geç o emeklerinin karşılıklarını alıyorlarmış...Ne güzel insanların umutlarının yeniden yeşermesine vesile olmak:) Her şey sanki bir anda oluverdi:)) Çalıştığım kurumun servisi var ve durak apartmanımın önünde duruyor. Yemeğim var. Yemekte çavdar ekmeği bile var :))) İş arkadaşlarım aşağı yukarı benle aynı yaştalar. Dolayısıyla çok iyi anlaşabiliyoruz. Hepsi de benim gibi çok sıkıntılar çekmişler; bu yüzden de beni çok iyi anlayıp yardımcı oluyorlar. Hiç adaptasyon sorunu yaşamadım...Sabah gidiyorum akşam çıkıyorum. Hafta sonları izinliyim. Maaşım tatmin edici ve işim insanların sorunlarıyla ilgili. Aslında yıpratıcı bir iş gibi ama psikolog olmayı çok istediğimi düşünürsek sanki bu saatten sonra okuyamazsan onla alakalı en yakın iş bu der gibi :)))Telkinlerime devam ediyorum. Şu an 3 gün ara verdim hissi olarak. Bilinçaltım dinlen dedi, ben de ok dedim... Şimdi çavdar ekmeğine kadar neden saydın derseniz, telkinlerimin en güzel etkilerinden birinin pozitife odaklanmak olduğunu keşfettim. Yani ekmek sadece bana özel çıkmadı hatta ben başlamadan da vardı zaten:)) Ama çoğu kişi onun farkında bile değilken ben onun bana özel olduğu fikrine kapılıyorum :))) Komik di mi :)))Ama öyle hissediyorum yani suyun tadını aslında beğenmedim ama onu bir terslik olarak görmüyorum ama ekmeğin olmasını bir artı olarak görüyorum :))) He heee heeeeeee ne diyo bu kız yaa:))))
Artık katılmak istediğim kurslara katılabileceğim; dans edeceğim; her şeye zamanım var. Heyooo heyooo :))))İnsanların beni sevdiğine inanıyorum. Artık insanların çok değiştiğini, çıkarcı, kötü niyetli olduğunu anlatıp durduğu şu devirde ben karşıma çıkan herkesin mikemmmeeel olduğunu söyleyebilirim :))))
Bugün lise arkadaşımla buluştum. Liseden mezun olalı yaklaşık 10 yıl olduğunu düşünürsek ve hatta lisede de çok görüşemeyip orta okul yıllarımızdan yanı taaaa çocukluktan beri oluşan bir dostluğun hala sanki dün ayrılmışız gibi sapasağlam olduğunu gördüğümü düşünürsek inanılmaz mutluyum :)))
Meleklerimle iletişimim devam ediyor :)) Kendi kendime inandığım bir şey bu da:)) Ne kadar doğru savunamam ama buna inanmak bana çok iyi geliyor:)))
Şimdilik bu kadar anlatmak istediğim başka şeyler de var ama bilinçaltım izin vermiyor:)))Çok iç sesini dinleyen bi hatun oldum yav:)))
katıhal fizigi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla