Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2013, 05:03 PM   #5 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 833
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: Telkinler neden uzun süre etkili değil?

Alıntı:
corekotu138 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben de, telkinleri ilk dinlediğim on beş gün inanılmaz hisler yaşadım. çok mutlu ve enerjiktim. oldukça kötü de bir olay yaşadım işyerinde ama çöküntüye uğramadım. sonra bu sitede ücretsiz telkinler yetmedi. sanki birşeyler havada kalmış gibi geldi ,ben de çekirdek inanç bulma çalışmasına katıldım. ama istediğim değişimi elde edemedim. bunun için telkinler değişim ve dönüşüm için yeterle değil sonucuna vardım. bu kadar kolay olsa şaşırırdım.
yine de ne zaman olumsuz insanlarla beraber olsam ya da zor zamanlar eçirsem dinliyorum. hafif atlatıyorum. dış odaklı bir insanım, diğerlerinin düşüncelerini fazla önemsiyorum. güzel saözler duymak istiyorum. söylemiyorlar. ben de telkinleri açııyorum bir sürü güzel söz.. bana iyi geliyor..ama tek başına yeterli değil..
Aynı durumdayız seninle. Ben de tam bu noktada Atakan Bey ritmotrans tekniğini açıklarken: "zaten işin asıl püf noktası kalıcı olmasını sağlayan da benim geliştirdiğim bu ritimlerdir…" ve "Kalıcı davranış değişikliğine neden olan etkili bir yöntemdir." dediği için sorguluyorum. O halde neden?
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla