Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2013, 05:32 PM   #127 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Canım beniiimmmm... Çok tatlısın yaaa...

Face'den çıktım bir süreliğine, işten güçten vakit ayırıp yanıt da veremedim kusura bakma... Gerçekten de güzel haberler aldım mutlu oldum. Tebriğim biraz gecikti ama çok sevindim senin adına umarım ulaşmıştır hissetmişsindir. :)

Eminim her şey daha güzel olacaktır. Bak her şey emrine amade yolunda gidiyor. Allah daimi etsin. Mutluluğunuz katlanarak çoğalsın herkese ışık olsun.

Demek seninki bohça değil sandık. Bak bak bak.

Hazır İstanbul'a gelmişken uğrasana bir ara yanıma yahu. Gel buraya gel bir güzel enerjini bulaştır bana da biraz. Aaaaa bekliyorum o kadar!

Hadi bakalım tüm güzellikler seninle olsun.

Öptüm kocaman.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla