Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2013, 02:19 AM   #122 (permalink)
annie hall
Üsteğmen
 
annie hall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Mesajlar: 205
Tesekkür: 662
197 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
annie hall is on a distinguished road
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Bu sayfayı ziyaret eden arkadaşlara söylüyorum; kişisel gelişim yolculuğunda, bi çuval bilgiye sahipseniz ama neyi nasıl yapıcağınızı bilemeyip, şapşal şapşal etrafa bakınıyosanız yukarıdaki yazıları mutlaka okuyun. Ben okudum çok rahatladım ehehe :)
Ben de cevabını bekliyodum bilgisayar başında. Ellerine sağlık, o kadar uğraşmış anlatmışsın :) İçimi çok rahatlattın. Okuduğum kitapların birçoğu akademik bi dille yazılmış olduğu için çok hissederek okuyamıyorum açıkcası, senin bu yazdıkların o kitaplardan daha çok etkiledi beni. Ama önerdiğin yazarları araştırıcam. Ben de sana Matthew McKay ve Patrick Fanning'in Özgüven kitabını öneriym. İnsanlara karşı sevecenlik ve hoşgörüyle bakabilmekle alakalı çok güzel bilgiler var.
Evet, bütün olay hayata hangi taraftan baktığınla alakalı. Olumlu taraftan bakabilme alışkanlığını edinmek çok zor, mesela ben hep polyannacılıkla karıştırırdım bunu ama araştırdıkça öyle olmadığını anladım.
Sweet çok teşekkür ederim beni çoook mutlu ettin. Açıkcası biraz gergindim ama şimdi gazı alınmış bebek gibi mutlu ve huzurluyum :) Sevdiceğinle yeni bi hayata başlicaksın anlaşılan. Çok mutlu ol, bu iyiliklerinin karşılığını al, nişanında da bol bol oyna :) Çook sevgiler...
annie hall isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla