Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2013, 06:07 PM   #13 (permalink)
minnettar
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 202
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
minnettar is on a distinguished road
Standart Cevap: Telkinle Boyunu Uzatanlara duyrulur

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili minnettar seni zor durumda bırakmak istemem yapmamamı istemediğin şeyide yapmam.. dediğin gibi öyle bir durumla karsılassam diyelim ki bir kitap çıkardım o kadar masraf yaptım emek harcadım ve satmaya başladım bu kitabın internette paylasılması ile ilgili bir derdim olmaz. Tabii kitabım benden habersiz ticari amaç için kopyalanıp satılmadığı sürece bunu emeğe saygısızlık olarak görmem neden mi 3 kurus para kazanmak için insanların değerli bilgilerden mahrum kalmasını hiç istemem kitabımın yinede satılmaya devam edeceğini düşünürüm .. bir kitabı yazmak için her ne kadar para kazanmak için olsada insanların bu bilgilerden yararlanmaları daha önemli olmalı yazar için ama kitaba biçilen fiyat abartılı..


hmm o disiplinin bozulmasının nedeni ne sence ?


Grow taller'daki hareketlerin aynısı ve içeriğide grow taller'a benziyorsa bu kitabın emeğe saygısızlık yapmadığını söyleyebilirmisin ? kitabı merak ediyorum alabilirim ama diyorsun ki bende işe yaramadı ve burada beni düşündürüyor kitabı alıp işe yaramayıp üstelik birde kitabı iade edememe durumuyla karsılasmak istemiyorum peki sende işe yaramadıysa kitabı iade edemiyormusun ?
Bykuş, bunlar tamamen senin düşüncelerin, zira karşı tarafın böyle düşünmediğini biliyorum( ayrıca paylaştım da) Benim düşüncelerime gelince bunlarda beni ilgilendirir...
Ben işe yaramadığını söylemedim ayrıca, farklı olmadığını söyledimmmmmm...
Yani bilindik esneme hareketlerini düzenli yaparsan ve diğerlerini de uygulayabilirsen zaten kitapta anlatılanı da yapmış olacaksınnnnnnn......Eğer bir kılavuz olsun diyorsan derli toplu olsun önümde olsun hazır olsun benim olsun v.s. kitap işe yarıyor tabiii kiii...
ben yaramadığı için paylaşmıyorum demedim, ben yasalara uygun olmadığı için anlatabildim miiiiiiiiiiii.......
Bu mevzuyu ben burada kapatıyorum, eğer diğer konularda fikir alış verişi yapmak dilersen düşüncelerimi paylaşırım sonuna kadar.
Sevgiyle kal...
minnettar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla