Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2013, 08:31 PM   #7 (permalink)
minnettar
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 202
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
minnettar is on a distinguished road
Standart Cevap: Telkinle Boyunu Uzatanlara duyrulur

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
minnettar telkinle boy uzamayı denemeye başladığını söylüyorsun ama elinde daha iyi bir çalışma varken telkin dinlemen tuhaf.. telkinde iyi yöntem sayılır ama boyunun uzaması için belli başlı takviyelere ihtiyaçları var. Boy uzatma formulü kitabında da geçiyor bunu benden daha iyi bilirsin.. ve uzamax'ın içeriğini netten gördüğüm kadarıyla kitapta geçen boy uzatma besinlerinin çoğu yer alıyor.. uzamax çok iyi bir takviye boy uzatma telkininin yanında ayda 0,5-1cm uzayacağına 2 cm bile uzayabilirsin..
Bykuş merhabalar;
Kitapta esneme hareketleri var ve forumda paylaşılan şeylerin dışında da farklı birşey yok. Telkinden kesinlikle daha iyi değil zira esneyerek uzamayı sağlıyor özellikle büyüme plakları kapalı olan kişilerde sadece vücut duruşu ve esneme sağlıyan bir yöntem. Ayrıca günde iki defa yani sabah akşam yapılan eksersizler. Bu konuda özellikle akşam hareketlerinde düzenli olamıyacağımı biliyorum ve devamlılığıda olamıyor ben de.Ben de devamlılığını getirebileceğimi düşündüğüm platesle zaten esniyorum ve kas boylarını uzatan bir proğramı yapıyorum. Yeme içme uyku gibi detayları da yaşam sıtandarttı haline getirdim. üstelik telkinde bilinçaltına uzama isteğini sunuyorsun yani bilinçaltın değişiklikleri yapıp işleme başladığında bedenin olağan birşekilde uzayacaktır. Ben de bunu düzenli dinleyerek olacakları göreceğim ve paylaşacağım. Plates ve diğer yapacaklarımı bilinçaltıma yani bedenime yardımcı olmak için yapıyorum esas işi o yapacak İNŞALLAH.
Kitabı ilk başlarını paylaşmıştım yani tamamen vitamin mineral ve yiyeceklerle ilgili bilindik bilgilerden sonra esneme hareketlerine geçiyor ve hızlı koşu,bisitlet,yüzme,zıplama, aksiyonlu sporlar v.b. ninde uzamaya faydalı olacağından bahsediyor ve bitiriyor. Yani bir iksir yok bizim bildiklerimizin dışında. Yasal olmadığı ve emeğe saygısızlık olduğu için ,ayrıcada uyarıldığım için devamını getiremedim( daha öncede bahsettiğim gibi) Bunları yazıyorum zira kitabı almamakla hiçbirşey kaybedilmediğini anlatabileyim diye.
Sevgiler.
minnettar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla