Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-12-2012, 10:24 AM   #7 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: lütfen cevaplayiniz

Alıntı:
Mgnnge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya hani bu site guzel dusunmenin guzelliklerin sitesiydi neden kimse bana cevap yazip yardimci olmuyor....
Merhabalar,

Telkinlerde farklı versiyonlar konulmuştur. Dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Doğa seslerinde rahat hissediyorsanız sadece onları dinleyin. Bu arada telkinlerde kadın sesi yoktur. Telkinleri Atakan bey hazırlıyor. Duymaya çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla genellikle bu tür durumlarda rahatsızlık duyuyor insanlar zaten. Sesi çok açmanıza gerek yok. Duyabileceğiniz seviyede olması yeterlidir.

Bir de genel kullanım rehberini okumaya tenezzül etmeden alıntıladığım tarzda ifadelerden kaçının. Sorduğunuz soru bin kere yanıtlanmış ve cevabı rehber bölümünde rahatlıkla bulunabilecek bir soru. Dolayısıyla kimse yanıtlamak zorunda değil. Araştırabilirsiniz. Düşünmek önemli ama araştırmıyorsanız hiçbir anlamı yoktur.

Sevgiler.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla