Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2012, 02:53 PM   #7 (permalink)
Eğlenceli
Teğmen

Eğlenceli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Eğlenceli is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hayatımızdaki hedeflerimizi doğru sıralamaya koymak için neler yapabiliriz ?

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bak şimdi bir hedef belirledim. Bu hedefim defterimde yazıyor. Hedefimi detaylandırdım, benim için önemini belirtmiş olsamda yine de bir türlü başlayamadım. Uzun vadeli olduğu içinde bir türlü başlamak gelmiyor içimden. Bu durumda ne yapabilirim ? Atladığım bir nokta var ama ne ?.. evett buldum ne zaman başlayacağımı belirtmedim vede başlamak için bir karar vermedim.. :))
bir de senin motivasyona ihtiyacın var sanırım. Hedefe ulaştığında kendini nasıl hissedeceğinle ilgili olan duygularını ve hissedeceğin mutluluğu da detaylandırıp abartman gerekli ki sana istek gelsin :) bunları da yazabilirsin yada düzenli olarak bu konuda hayal kurabilirsin. motivasyonun düştüğü anda seni tekrar ayağa kaldırmakta işe yarayacağını düşünüyorum :)
bir de kendine bir rol model edinip ? o kişi benim yerimde olsaydı şu an ne yapardı ? diye de sorabilirsin kendine..