Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2012, 11:18 AM   #15 (permalink)
RimA Vita Perfetto
Yüzbaşı
 
RimA Vita Perfetto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2010
Bulunduğu yer: MaNisA
Mesajlar: 669
Tesekkür: 1,209
574 Mesajinıza toplam 1,385 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RimA Vita Perfetto is on a distinguished road
Standart Cevap: HERŞEYİ BIRAKIYORUM...

sevgili nurbanu. Arayan insan istediği çözüme kavuşur. yani arayan bulur. nitekim sen çözüme gitmek yolunda bir adım attın geçen sene. Ben sana çözüm sunmuştum. hatta bu sende köklü bir değişiklik yaratacaktı. ama sen bu çözümü önemsemeyip bir tarafa attın. o yüzden emin ol ne buradaki yaptıkların seni tatmin edecek ne de senin içindeki o huzursuzluk dinecek..
yaptıklarından hiç mi bir şey öğrenmedin acaba. Mesela affetmeyi öğrenmedin mi hayatımdeğişti'de. paylaşmayı.?
öğrendikçe paylaşıp sevinmedik mi. ne çabuk unuttun eski dostum..
telkinlerden fayda görmedin mi yani.? ya da acaba telkinleri dinlemedin mi doğru bir şekilde.?? çekim yasasını harekete geçirememenin sebebi çekirdeklerin olmasın.!
ya da geçmiş yaşam..
Ben foruma gelirken acaba bugün ne öğreneceğim, kendime nasıl bir fayda sağlayacağım diye düşünerek gelirken ve yeniliklere açıkken, sen her şeyi denedim ama olmuyor mu diyorsun..!
Dua ve namaz hep önemliydi ve kişisel gelişim bize dinimizi yaşamakta engel olmadı böyle düşünenler var, buradan belirteyim.
Çok sevdiğim bir felsefe hocam vardı. lise sondaydım. 'Felsefeyi az öğrenirsen,seni etkisi altına alabilir. bu yüzden felsefeden sonra ateist olur bazıları. Ama felsefenin özünü görenler, araştırıp daha çok şey öğrenenler islam'ı derinlemesine yaşamayı seçerler.' demişti. az bilginin zehirlediğini ima etmişti.
Yoksa bazı insanlar da mı kişisel gelişimi yüzeysel takip ederek dinden uzak damgasını bu yüzden vuruyorlar.?
Özüne indiğinizde tüm yollar ALLAH'a çıkıyor. O'nun ne kadar büyük, ne kadar yüce ve ne kadar ihsan sahibi olduğunu görüyorum. çünkü Rabb'im kendi yaralarımız için tedavimizi de vermiş.
ceko arkadaşım, lütfen önyargılarından temizlen. evet burası forum. bir şeyler öğrenmeye geliyoruz. ama insanın canı yemekten sonra tatlı ya da çay çekmez mi.. Okuyoruz, uyguluyoruz, paylaşıyoruz forumda. iki üç gereksiz(!) yorumu çok mu görüyorsun. feyse dönüştürmek değil ki bunun adı. hem belki insanların sosyal olabildiği ve insana sıcak ve samimi gelen tek yer burasıdır da o yüzden sohbete çevrilmiştir ne dersin. belki feys kullanmıyordur da sevgi ve konuşma ihtiyacını burada gideriyordur.(uzdur)
Hem bir çay bardağı düşün. çay içmek almışsındır. ama onda kahve de içersin, meyvesuyu da, sıcak çorba da... adı çay bardağı diye yalnızca çay içmezsin.
yani illa bu sitede sadece öretici bilgiler ve uygulamalar paylaşılacak diye bir kaide yok diye düşünüyorum. Nitekim biz insanlar yaratıcı varlıklarız. Bardağın adı çay diye yalnızca çay içmediğimiz gibi forumda da tek düşünce içinde çakılı kalmamalıyız fikrimce.
neyse çok uzattım biliyorum
Aslında yazmıştım ben yazımı ama bir tuşa yanlışlıkla basınca tüm yazılarım silindi. haliyle ikinci kez yazarken biraz sivrildim. hatam varsa affola. hepinizi çok seviyorum.
__________________
Biri gelir sorarsa
Beni sana sorarsa
Gitti der misin?
Gittigimi söyler misin?
Gidiyorum ben sana
Benimle gider misin?

RimA Vita Perfetto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla