Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2012, 05:15 PM   #28 (permalink)
MertEfe
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2012
Mesajlar: 17
Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MertEfe is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi

Alıntı:
minnettar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar merhabalar;
Ben bu görüşmeyi yaptım...
Bu merkezde; öncelikle vücud değerlerine bir bakılıyor, kemik doku yapının kalitesi, kemik uçların kapalımı v.s.
Sonra merkezdeki bazı aletlerle kemik uçları uyarılırken ki bu önemli birşey, ayrıca kemiklerde micro kırıklar oluşturuluyor... iyileşme sürecinde de gene diğer aletlerle hücre bölünmelerini hızlandırılırken ,uyurken bacağa takılan bir aletlede çalışma gece de devam ediliyor.Bu çalışma 2 saatlik seanslar halinde yapılıyor. Haftalık 3 seansın en ideal çalışma şekli olduğunu söylediler. Rakam seans başına ödeniyor yani 200tl/ seans... ayrıca ortez yani bacağa takılacak alette yaklaşık1500tl size ait doğal olarak. Birde destek üniteleri var : psikoloğ,diyetisyen,plates,yoğa v.s. gibi bunlarda toplamda aylık 600tl dir.
Dışardan ilaç niyetine alınan bir durum yok tamamen vücudun doğal süreci çalıştırılıyor yada çalışması uzatılıyor. Tabii bu kemik uçları kapanmamışlar için. Kapananlarında kemiğin doğal yapısı uzatılıyor ki ortalama bir insanda 3cm gibi bir değer verdiler. Omurgalarda da yitirilen suyun yerine gelmesi çalışması yapılıyor ve genelde omurga bacaktan 2 katına yakın uzuyor.
Ama bunların garantisi yok. yani 17 yaşında bir kişide çok uzun süre sonra çok az uzama kaydedilirken 29 yaşında kemik uçları kapanmış birisi çok uzamış ama neden ve niçinini bilemediklerini söyledi.Şu an istatiktikte tutuyorlar belirsizlikleri zamanla azaltmak için.
Aklıma ilk bunlar geldi... Sorularınız olursa cevaplarım tabii kiii...
Sevgiyle kalın
minnetar bana microkırık demedi epifiz uçlarının tekrar aktive edilmesi için kemik zarı uyarıllıyor ve sert kemik dokusunda esneme yapılıyor dedi. iki yönlü bir yüklenme yani dedi.

ayrıca seans başına bana 250 dedi, hiç 600 tl demedi. ayda 3000tl olacak destek tedaviler istemezsen 200tl her ay düşermiş.
MertEfe isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla