Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2012, 10:07 PM   #35 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Neler Yaşamışım...

Alıntı:
cansuyu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
başarı bir adım ötemizde bile değil aslında AN da...ve gelişim basamaklarını tırmanmaya başlayınca hep bir adım öncemizden ötede olduğumuzu bilmenin ne hoş bir hikayesi bu Zeryntha..
"
hayatın bizim uydurduğumuz kurallara sığamayacak kadar derin ve her birimizin hayatının birbirinden çok farklı ve çok özel olduğunu anladım. Onu kurallar koyarak sıradanlaştırmaya çalışan bizleriz.
"

derin derin düşündüm bu cümle üzerine.. snırım hepimiz kendimize değen yanlarından biraz ışık alıp devam ediyoruz yolumuza..

iyi ki varsınız.. ışığınız eksilmesin hiç..
cansuyu teşekkür ederim canım. Çok inandığım bir şey söylemişsin. "Hep bir adım öncemizden ötede olduğumuzu bilmek..." Bu çok güzel bir duygu aynı zamanda.

Kocaman sevgimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla