Konu: arayış..
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-10-2012, 08:01 PM   #18 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: arayış..

Alıntı:
corekotu138 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkütler bykuş, ben en sona çamaşırları bıraktım ama o kadar da önemsiz değilmiş, çamaşırlarıma önem vermeliyim..
Alıntı:
corekotu138 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


sweeet ben bütçemle ilgili defter tutmaya çaılışıyoum ama istikrarlı olamıyorum. hayatta yapacak o kadar çok şey var ki yetişemiyoeum. sen nasıl yapıyorsun?


bir haftanı nasıl geçiriyorsun? yetebiliyor mususn?


Ben harcamalarımı her gün eve geldiğimde yazıyorum unutmadan. Eğer çok fazla ise aldığım fişler yardımcı oluyor. Gündelik ve haftalık işleri de her zaman önem sırasına koyuyorum. Yapmazsam ne olur, yaparsam ne olur gibi kar zarar hesabı gibi tartıyorum. İşlerden bazılarını eliyorum. Yakın bir zamana bırakıyorum. O şekilde başa çıkmaya çalışıyorum. En basitinden öğretmenim ve tek bir derse değil yan alanlarımın derslerine de giriyorum(Çünkü başka hocalar yok o derse girebilecek). Planlı olmazsam işin içinden çıkamam. Dersine girdiğim 5 sınıfım ve takip ettiğim 8 ayrı ders planım var. Konuları hafta hafta dağıttım bile. Yetiştirdiğim sürece içim rahat. Mesela eve geliyorum yolda hemen düşünüyorum ne eksik vardı ne yapıcaktım bu gün. Alışverişe gitmem gerekiyorsa gidiyorum manava uğruyorum pişrecek bir şeyler var mı diye bakıyorum. Eve geliyorum. En az yarım saat bir saat dinlenmeyi ihmal etmiyorum. Yemek hazırlıyorum. Haftasonu ise temizlik işlerimi ayarlıyorum. Evde ders anlatımları hazırlıyorum. Bunu yaparken ders programımı baz alıyorum öncelikle hangi ders varsa onun anlatımını hazırlıyorum. Bazı akşamlar kız yurdunda nöbete gidiyorum. Öğrencilerle ilgileniyorum. Günler geceler dolu dolu geçiyor. Kitap ya da başka şeyler okumaya mutlaka zaman ayırıyorum. Ve en önemlisi sevdiklerime vakit ayırıyorum. Msn, telefon yardımıyla. Çünkü onlardan çok uzaktayım. Buradayken daha çok ilgilenmeliyim. Yanlarındayken de ilgileniyordum. Sınav hazırlık döneminde bile. Annemle yemek üstü sohbetlerimiz. Sözlümle zaten her akşam konuşuruz. Kardeşimle komşuculuk tarzında ben ona o bana oda ziyaretlerimiz vardı. Babamla da yemek sırasında veya salonda haber izlerken ki muhabbetlerimiz. Ben bu kadar uzakta olunca bunlar da iletişim araçlarına kaldı. Buradaki en sosyal iş ev oturması ve çarşıda alışveriş yapmak. Ha bir de bayram tatilinden sonra haftada iki gün spor kursumuz olacak. Ve çok şükür ki hepsini yapmaya zaman var. Gitarımı da getireceğim bayram dönüşü.

İçimdeki erteleme duygusunu nasıl yeniyorum? Yapılacaksa bir iş o an yapılabilir. Bir de bir şeyleri yapmaya üşenmiyorum ne iş ne de gezme konusunda çünkü gençlik var başta. Yaşlılar gibi amaan kim yapacak şimdi onu moduna girmiyorum. Sağlıklıysam yapıyorum. Bazen elimdeki işi bitirmek için uykumdan feragat edip mesai yaptığım da oluyor nadiren. Arada film izlemeyi de ihmal etmiyorum. Bazen müzik dinliyor dans ediyorum. Bazen şarkı söylüyorum. Boş zamanlarımda içimden en çok ne yapmak geliyorsa onu yapıyorum. Günler öyle dolu geçtiğinden hızla akıp gidiyor zaman. Bense bir şekilde yatiriyorum zamanı.


Sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla