Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2012, 02:01 PM   #18 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: LÜTFEN!!! CEVAP ARIYORUM. aynı parçada iki telkin!!!

Merhabalar,

Öncelikle forumda tüm sorularınızın yanıtı mevcuttur. Telkinlerle ilgili açıklamalar zaten kullanıcıların işini kolaylaştırmak için eklenmiştir. Bu tarz genel sorular için 3 başlığın incelenmesi yeterli tüm forumu okumuş olmazsınız. Okumak zorunda değilsiniz elbette ancak okumayarak durumu kendiniz için zorlaştırıyorsunuz malesef. Sonra da karşı taraf işimizi kolaylaştırsın isteniyor. Bizlere açıp 2 sayfa yazı okumak zor geliyorsa kimseden işimizi kolaylaştırmasını bekleyemeyiz, beklememeliyiz. Neden cevap verilmiyor diye şikayet etmek için ayrılan vaktin soruların cevaplarını okumak için ayrılması herkes açısından daha verimli olacaktır. Takdir edersiniz ki daha önceden bin kere yanıt verilmiş bir soruya bin birinci kez yanıt vermek zorunda değil hiç kimse.

Ancak yine de bu başlık altında sorulmuş soruları yanıtlayacağım.

Temel telkinlerin içerisinde aynı zamanda mutluluk telkini de bulunmaktadır. İki telkin birlikte okunmuştur.

Atakan bey Boğaziçi Üniversitesi Elektronik bölümü mezunudur. Ses Frekansları üzerine eğitimi vardır. Hatta subliminal telkin hazırlayan birçok isim içerisinde ses frekansları üzerine eğitim almış tek kişidir. Birçok insan modellemeye çalıştığı ve beceremediği için aynı zamanda telkin hazırlayan art niyetli kişiler de olduğu için güven problemi yaşamanız normaldir. Biz de bu sebepten bu işi yapan kişilerin eğitimlerinin araştırılmasını istiyoruz. Bu nedenle sorgulayan üyelerimiz olmasından memnuniyet duyuyoruz. Ancak sorgulamak için araştırmak, okumak, öğrenmek gerekiyor. Yoksa elbette hiç kimse koşulsuz güvenemez.

Telkinleri dinlerken ani ses yükselmelerinin sebebi telkinlerin hazırlanma tekniği ile ilgilidir. Bu sitedeki telkinler Ritmotrans tekniği ile hazırlanırlar. Ritmotrans ritmli okuma tekniği demektir. Atakan beyin kendi geliştirdiği bir tekniktir. Ses yükselme veya alçalmalarının sebebi budur. O nedenle fon müziğini duymanız yeterlidir. Konuşmaları anlamaya çalışmanız veya sesleri duymaya çalışmanıza gerek yoktur. Subliminal tekniğin amacı telkinlerin dirençlere takılmadan bilinçaltına ulaşmasıdır. Duymaya çalışmanız direnç yaratabilir. Yine de telkin metinleri forumda mevcuttur. Dilerseniz okuyabilirsiniz. Veya bu sesleri ayıran stüdyolar mevcuttur. Oralarda ayırttırabilirsiniz.

Atakan beyin bu konuda güzel bir açıklaması vardı:

"Eğer telkin sesleri yüksek olsaydı bunun ardında bir başka ses daha olabilirdi. Yani bir kayıt içinde 2-3 ses olabilirdi. Bu nedenle şüphenin sınırı yoktur. Eğer başka bir şey konulacak olsaydı telkinler yüksek ses ile kaydedilir ardına gizli telkinler yerleştirilirdi böylece kimsenin aklına bu soru gelmezdi. Yine de bu konuda endişesi olanlar telkinleri dinlememeyi tercih edebilirler."

En başta söylediğim 3 başlığın linkini de ekliyorum. Okuyalım lütfen. Okuyup, araştırmıyorsak şikayet etmenin manası yok neticede.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yamiyorum.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-nelerdir.html

Sevgi, güven ve bilgi ile...
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline