Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2012, 08:23 PM   #11 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Hasat mevsimi ve Bekleyiş

Hasat mevsimindeyim. Bekleme odasındayım. Zaman geçmiyor sanki. Beklediğim şey açıklanınca ne olacak? yeni bir bekleyiş yine bir bekleyiş olacak. Bu sefer tercih yapıp sonuçları bekleyeceğim. Belki umutlarım artacak. Beklediğim sonuç gelince önümde açılacak kapıdan girdiğimde yeni yeni maceralara dalacağım.

Sabırlı olmayı seçiyorum. Sabrın sukünetini istiyorum kendime. Zaman durmuş gibi hissetmem beni biraz tedirgin ediyor. Çok az kaldı biliyorum. Ama şunu da çok iyi biliyorum her konuda belirsizlik beni her zaman yoruyor. Sabır tatlı bir meyve. Yeteri kadar sabrım var. Sabrın sonunda gelen mükafatı kollarımı sevgiyle açarak kabul ediyorum. Kendi içsel dengemi koruyorum, güçlüyüm. Bunun için de şükürler olsun.

Bekleme döneminde hissettiklerimi kimseye anlatamıyorum ya yazın ortasında boğazım acıyor. Üşütmüş gibiyim. Biraz hastayım, biraz da keyifsizim. Ama yine de sahip olduğum sağlığım için şükürler olsun. Yazmak da iyi geldi. Her an daha iyi oluyorum. İlacımı da içtim. Biraz spor yapmalıyım.

Bekliyorum. Bekliyorum. Bekliyorum. Hem sadece ben mi bekliyorum? Hayatın çoğu bir bekleyiş değil mi? Uyurken sabah olucak diye bekleriz. Yaşarken gece olacak diye. Kışın yazı bekleriz yaz olunca da kışı. Bazen baharları bekleriz. Bazen kavuşmayı bazen de ayrılığı hep bekliyoruz hep. Bazen keşfetmeyi bekleriz bazen anlamayı. Bazen değişmeyi bekleriz bazen de aynı olmayı. Bazen ay başını bekleriz bazen yılbaşını. Bazen bir yolcu bekleriz bazen de yolculuk vaktini. Bazen nikah tarihini bekleriz bazen de yıldönümlerini. Nihayetinde hep var bu bekleyişlerinmiz. Her zaman bekliyoruz. Elde etmek istediğimiz tüm güzellikleri sabırla bekleyebilmeyi diliyorum hepimiz için.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla