Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2012, 02:23 PM   #20 (permalink)
jaimemiamor
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 141
Tesekkür: 84
94 Mesajinıza toplam 240 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaimemiamor is on a distinguished road
Standart Cevap: bu sorunumu nasıl aşabilirim?Acil yardım.

Alıntı:
Mahalle Muhtarı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Muhterem forum dostum jaimemiamor,

İnsan neye sahip olursa olsun, ne kadar serveti olursa olsun; sağlıklı bir aile ortamı yoksa geri kalanlar teferruattan ibaret oluyor.
Durumunu anlıyorum, kötü gerçekten.

Psikolog konusuna gelince,
Maddi imkanların elvermeyebilir, bu normal çünkü öğrencisin. Babanla bu psikolog işini bi konuş. Cesaretini toplayamadığından bahsetmişsin. Ben de babamdan bir şey isteyeceğimde, söyleyeceklerimi önce bir prova eder sonra konuşurdum. Ama geçen yıl fark ettim ki, spontan konuşmak çok daha rahat oluyor. Sen de öyle yap, bu mesajı okuduğunda baban yanındaysa hemen şimdi git konuş. Cevap olumsuz olsa bile önemli değil. Olumsuzluk, kararsızlıktan daha kötü olamaz. Artık bi şeylerin değişmesi lazım ve hala senin elinde olan şeyler var, değil mi?

Eğer ki baban olumsuz bir cevap verecek olursa, bu yine önemli değil. Yaşadığın şehirdeki tıp fakültesinde ya da devlet hastanesinde psikiyatri mutlaka vardır. Oraya gidip onlarla da temas kurabilirsin. Üstelik 360 TL'ye değil 60 TL'ye

En kötü ihtimal (ki bana göre en iyi ihtimal) telkinler var. Hiç tanımadığın insanlara derdini anlatabileceğin bir forumun var. Haline samimiyetinle şükret. Telkinlere ağırlık ver. Listenden EGO hiç çıkmasın. SUÇLULUK şu aralar listende dursun. BAŞKALARININ DÜŞÜNCELERİNİ ÖNEMSEMEMEYİ listene ekle. Fazla kalabalık olmayacaksa TOPLULUK KARŞISINDA KONUŞMAYI ekle. Bu telkinlerin etkili olduğu söyleniyor. Ama kendini en iyi sen bilirsin. Listeni kendine göre yap.

Son olarak merak ettiğim, sana daha önce depresyon teşhisi kondu mu?
Aziz forum arkadaşım mahalle muhtarı;
Öncelikle samimiyetin için teşekkür ederim.Aslında benim kararsızlığım sadece babama söyleyememek değil.Gittiğim psikolog beni doğru düzgün dinlemedi.Yani ben ondan o şeyi almadım.Hani bi insan seni can-ı gönülden dinler bunu hissedersin mutlu olursun.Ben o kadında bunu hissetmedim.ben kendim psiklojiye meraklı olduğumu söyledim.Bazı durumları kendim ne kadar aklımla,mantığımla halletmeye çalışsam da halledemediğimi söyledim.(Zaten bu yüzden psikoloğa gitmek istiyorum)Bilinçaltı dedğin şey öyle senin zannettiğin gibi o kadar etkili değil Allah bir de akıl,mantık vermiş dedi.Psikologla seans bittikten sonra eşiyle beraber çalşıyırlar onun yanına geçtim.(Bana psiklogla seansa başlamadan önce burdon testi yaptı.Sonra girdim görüşmeye.)Orada yine testler yaptı beynimi 6-2 oranında kullanıyormuşum.Yaptığı burdon testi sonucunda dikkatimi yoğunlaştırmada problem yaşadığımı söyledi.Aslında eşinin bana söyledikleri daha faydalı ve tatmin edici oldu diyebilirim.bana dikkatimi yoğunlaştırmamı arttıracak egzersizler verdi.başka şeyler de öğretti.Seans normalde 100 tl fakat adam da benimle bir saat uğraştı.İki saat 100 tlye geldi diyebilirim.Ne yapayım bu hesabı yapmak zorundayım.Param çok yok sonuçta.Bahsettim mi bilmiyorum.Psikolog çocukluğuna inmemiz gerekecek belki de bebekliğine dedi.Oradaki meleği büyütmemiz lazım dedi.her hafta gelme gerekiyor.en azından 10 güne bir dedi.
jaimemiamor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla