Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-07-2012, 05:51 PM   #19 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı kitabından:))

Vitamin'im sevilmediğin fikrine de nereden kapıldın? Seni seviyoruz ve özlüyoruz da. Keşke her zaman girsen, hep görsek seni. Tabii ki internet ortamında iki arkadaşın karşılıklı oturup sohbet etmesi gibi birbirimizin gözlerinin içine bakıp gülümseyemiyoruz ama bu sevilmediğin anlamına gelmez di'mi?

Zaman zaman hepimizin böyle hissettiği durumlar oluyor. Ama bunları inanç kalıplarımız haline getirmek bizlere zarar verir.

Dostluğun ölçüsü yıllar değil, yaşanmışlıklardır. 15 yıldır tanıdığım, görüştüğüm ama dostum diyemeyeceğim arkadaşlarım var. Hem bilemeyiz onlarlayken de belki seni övüyordur. Bazı kişiler karşısındakine sevgisini ifade etmekte zorlanırlar. Bu da öyle olabilir.

Sen sevilen bir insansın. Ve herkes kadar da sevilmeye layıksın. Kendi değerini küçümseme. Sevmeye devam et. Mutlaka bir gün o dost seni bulacaktır.

Kocaman sevgimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla