Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2012, 01:31 AM   #7 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: bugün günlerden ne ?

Alıntı:
Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sweeet canım benim doğum günün olsun.Yeni yaşında tüm arzuların gerçek olsun.:)
Teşekkürler benim tatlım. Öpüyorum kocaman.

Alıntı:
Caucasica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


Sweeet! Pampişim,

Bugün doğan Güneş sensin demek! İnsan hayata ne verirse hayat ona daha fazlasını verir. Sen o nedenle bu kadar parlak ve ışıltılı olmalısın.

Bilirsin ben bir kelebeğim. Daldan dala uçar, çiçekten çiçeğe konarım. Yolda uğuruna rastladım. Seni arıyordu. İşte ben de sana onu getirdim. Onu yaşamına kabul et ve en büyük mutluluklarının önünü açacak tatlı sürprizleri taşısın sana.



Hayat her türlü sürprizi her an yaşatabilir bize. Yaşamında her ne olursa olsun yanında sağlığını, neşeni, mutluluğunu ve umudunu hep taşı. Bol bereketli ve kahkahalı bir ömür, sevdiğin ve sevildiğin insanlarla beraber etrafına saçtığın ışığının her gün çoğalmasını dilerim.

Doğum günün kutlu olsun.

Sevgiyle kal, sağlıkla yaşa!

Caucasica

Kelebeğim öyle güzel şeyler yazmışsın ki kaleminden bal damlamış, döktürmüşsün. Ama şoktayım biraz. Aslında ben bugün gerçekten bir uğurböceği aradım burada çıktı karşıma uğurum. Ne denir ki buna? Yani işin aslı şöyle ben uğurböcek şeklindeki pastalardan arıyordum arkadaşlarımla yapıcağımız kutlama için bulamadım ama uğur böceğini görmeyi çok istemiştim sen bana hediye ettin. İnşallah uğurum hep benimle olur zaten yoncasına da bayıldım hem uğur hem şans hadi bakalım.

2012 tam gaz devam ediyor yarıladık bu yılı bakalım bu yıl bize neler getirecek daha :) önümde faklı heyecanlar farklı hedefler hayat bizi nereye götürecek hep bu merakım olacak bazen koşuyorum bazen durup izliyorum her şeyden keyif almaya çalışıyorum. Salı günü sınavdan ve tatilden sonra normal hayata döndüğümde sanki yeniden doğmuş gibi hissettim. Bugünkü kutlamalar da harikaydı. :) Hayatımda hiç bu kadar dolu dolu bir doğum günü geçirmemiştim. Hem doğum günümü hem sınavın bitişini kutladım. Şımardım şımartıldım ee ben de iyi ki varım varım ki bu güzellikleri yaşıyorum.

(ezeli)Nurum ve kelebeğim ikiniz de iyi ki varsınız çok şey öğrendim sizden sizi çok seviyorum unutmayın diye sık sık hatırlatıyorum.

İyi ki varsınız.

Tüm sevdiklerim iyi ki varlar.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla