Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2012, 01:39 PM   #32 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Hoşuma Gidenler


"İnsanlara yüreklerinizi verin ama birbirinizin yüreklerine sahip çıkmayın asla. Birlikte şarkı söyleyin, neşelenin ama birbirinizi yalnız da bırakın. Unutmayın ki aynı ezgi için titreşseler de bir udun telleri bile yalnızdır.

Hiçbir zaman birbirinizin gölgesinde büyümeyin. Meşe ve selvi ağaçları birbirlerinin gölgesinde büyümezler. Siz de kendi ışığınızı kendiniz bulun ve olabildiğiniz kadar büyük ve görkemli olun. Ancak bir başkasının gölgesinde olmaz bu. O gölgede solarsınız, kendinizi yitirirsiniz. Ve kendinizi yitirirseniz sahip olduğunuz en önemli şeyi de yitirmiş olursunuz."

Kahil Gibran

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla