Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2012, 11:34 PM   #9 (permalink)
bluegirlx
Dolphin
 
bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1,628
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: HERŞEYİ BIRAKIYORUM...

kendini bırakma yeter ki ..canın sağolsun.bazen herkeste işe yaramadı endişesi oluşabiliyor. değişimin için ihtiyacın olan bilgiye henüz ulaşamadın galiba..bir çocuğun gülüşünde yada bir köpeğin su içmesinde bile bulabilirsin çıkışı ..yani serbest bırakma dönemine girdiğini düşünerek senin için en iyisini olmasını seçiyorum..

yanlızca takıldığım bir nokta oldu..Bu mubarek gunlerde Rabbıme bol bol dua edıcem,saglıgımı,sıhhatımı O'ndan ıstıycem. demişsinn..şimdiye kadar kimden istiyordun ki şimdiden sonra Onda istiyceksin..kavramları kafanda net oluşturman hayrına olacaktır..

sevgiler..
__________________
Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla