Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2012, 11:12 PM   #45 (permalink)
cansuyu
Binbaşı
 
cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1,224
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM?

pırıltılı geceler...

çook meşguldum çok...

dün akşam banyodaki tadilat bitmişti ama ben de bitiktim bugün kalkıştım temizliğe..
gerçekten düşündüğümden çok kolay oldu bu tamir işi.umarım sorun yaşamam önümüzdeki günlerde..çok gerilmiştim bu konuyla ilgili. ve az kaldı mahkemelik oluyordum alt katın sahibiyle..

ve bugün alt kattaki dükkan sahibinin eşiyle karşılaştım..aslında tanıyormuşuz birbirimizi :) size işimin ne olduğunu söylemedim hiç ama hep yüreğimle çalıştığımdan sözetmiş olabilirim.. öyle çok yardımcı olmuştum ki ona ..müdavimiydiler işyerimin.. sarılıp sarılıp öptü bugün minnetle..
hatta telefonla görüştüğüm avukatı da kardeşiymiş.. ve kızımın okuduğu yerde yaşıyormuş.. ne sıkıntım olursa aramamı istedi :))

içim ılındı.. neden bilmiyorum..sanki bilmediğim güzellikler çekmeye başladığımı hissettim.. ve tüm gün bu duyguyla doldum..

bu arada gereksinimim olan birşey düşünmüştüm ve tesadüfen öyle bir şeyin üretildiğini öğrendim.. şimdi sipariş vereceğim..

garip hissediyorum.. çok garip..

işimde son haftam.. iş değişikliğim hala soru işaretleri barındırıyor içimde..
beni neyin rahatsız ettiğini az çok biliyorum.. hem aklım başka bir işte kaldı. hem de özerk olmak istiyorum.. ah evet.. yeni işimde bunun olmayabileceğini düşünüyorum..

BEN BAĞIMSIZ.. ÖZERK ÇALIŞMAYI SEVİYORUM VE BU DUYGUYU HİSSETMEK İSTİYORUM..

banyo için tuttuğum usta.. bir baktım onu da yapmış bunu da yapmış şunu da halletmiş.. usta gittiğinde bir an işte böyle bir erkek lazım diye düşünürken silkelendim :)) hayır hayır böyle biri değil lazım olan.. belki de herşeyin ucundan tutan.. bir dakika .. ben istemem ki işlerime burnunu sokan birini..aman evren.. anladın sen beni..

şu aralar birşey isterken çok dikkat etrmem gerektiğini farkettim..
yine bir masal düşüverdi aklıma.. üç dilekli :))
sanırım bir karı kocaya verilmiş üç dilekti.. biri şu anda bir sucuklu yumurta olsa da yesek deyip birinci dileği harcayıvermişti. ikincisi kızgınlıkla tavanın burnuna asılmasını dilemişti. ve üçüncü dilek de mecburen kurtulmak içindi :)

NE İSTEDİĞİMDEN EMİN OLMAK İSTİYORUM..


bu sabah temizliğe bulaşmadan önce de başka bir masal düşünmüştüm :) perili el... güzeller güzeli bir yetim kız evlenir ama ev işlerini yapamadığından eşinin yüzü gün geçtikçe asılır.. sonra bir peri .. on parmağının arasına on peri yerleştirir kızın.. parmaklarını oynatmasıyla hepsi işe koyulur.. ve mutluluk.. ama gitgide perileri unutur.. çünkü aslolan parmaklarını oynatmasıdır.. :))
PARMAKLARIMI OYNATMAK İSTİYORUM :))
__________________
sen neye hazırsan o da sana hazırdır...
cansuyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla