Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2012, 07:36 PM   #2 (permalink)
Janer
Janer
 
Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Mesajlar: 928
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ingilizce telkin cd'si

Alıntı:
Milliyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamlar,arkadaşlar, ben bu ingilizce cd aldım faydasını gördüm diyen bir Allahın kulu yok forumda,bana göre bu şirket reklamı,aldım diyenlerin çoğuda ortadan kayboldu,ne ses var ne seda....bilmiyorum ama yorumum bu pek samimi gelmedi bana,belki psikolojik telkinler iyi olabilir,fakat bu ingilizce işi tamamıyle bir yalan...kusura bakmayın,çünkü cd yi alıpta sonuna kadar deneyimlerini yazan bir kişi bile çıkmadı,aldım diyen kişilerin çoğuda bana göre aynı kişi tarafından yazılıyor ve reklam yapıyor forumda,...
yorum yapmayacaktım ama sürekli beni zorluyorsunuz arkadaş ..

1.si alıp faydasını gören biri illa bunu yazmak zorunda mı ...
2.si alıp faydasını gören biri ben faydasını gördüm demedi diye bu işe yaramadığını mı gösterir ..
3.sü alıp sadece dinleyip yanında hiç bir şey yapmayan biri fayda görürse yakarım gezegeni .. 5 sene bunun öğretmenliğini okuyacam adam 1 ay dinleyecek ve hiç bir şey yapmadan öğrenecek alla alla ..
4.sü bana aldım diye mesaj yazanların sayfalarıyla birlikte mesajlarını at sana iplerini yollayayım aynı kişiler mı değil mi bak ..
5.si herkes bir değil .. alan adam sizinle mi uğraşacak .. gelecek buraya " ayy çok güzel bir şey , ingilizce öğrendim " mi diyecek yani .. alla alla ..

YETER ARTIK DURMADAN SAÇMALANIYOR .. YORUM YAZILMIYORMUŞ .. HA PARDON SİZ ÇOK ÖNEMLİSİNİZ ALAN İLLA YORUM YAZACAK .. YAZMAZSA SİZE HESAP VERMEZSE GECE UYUYAMAZ .. SİZDE HAKLISINIZ .. YORUM YAZAN YOKSA ALMAYIN .. KAFANIZA SİLAH MI DAYIYORLAR ..

sert konuştuysam lütfen biraz kusura bakın ...
__________________
Janer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla