Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2012, 07:22 PM   #5 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız

Hmm o zaman maili görmemiş olması da olası bir ihtimal. Face'ten falan ulaşsaydın bir yerde daha hızlı olabilirdi. Bu konuda telepati yapabilirsin. Onu düşünürken onun bir resmine bakarak seni aramasını isteyebilirsi. İmgeleme de yapabilirsin. Sessiz sakin bir ortamda rahatladıktan sonra mail kutusunu açtığını ve maili okur okumaz telefona sarıldığını düşün.

Gerçekten bilinçaltında onunla ilgili çekinceler ve onun olumsuz özellikleri varsa haklısın bu onu senden uzak tutuyor olabilir. Onları çözmek için çalışıyor musun? Eğer bilinçaltın seni suçluluyorsa telkinler sana bu konuda yardımcı olabilir ego+ suçluluk dinlemekle başlayabilirsin. Böylece kendi içindeki sorulara daha net ve sağlıklı cevaplar bulabilirsin. Ayrıca ikinizin birbirini sevmesi de yetmez. İkiniz de birbirinizi affedip ama birlikte ama ayrı yeni bir sayfa açmalısınız. Hani bir özür dilemek yetecekse herşeyi silmeye bence çok da zor bir şey değil. İki kelimenin bir araya gelmesi yetiyor bunu zora bağlayan biziz. Ama sen iyi düşünüp taşın ve gerçekten neyi istediğine senin için neyin iyi olacağına karar ver. Herşey istediğin gibi gönlünüzce olsun. Birlikte olmanız bütünün ve ikinizin hayrına ise yeniden bir araya gelmenizi dilerim.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla