Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2012, 05:44 PM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız

Öncelikle bir kaç soru sormak istiyorum:

1. Sana seni hala seviyorum dedi mi?
2. Görüşmek istediğini söyledi mi?(ki aynı şehirdeyseniz ve ikiniz de görüşmek istiyorsanız çok da ciddi bir engel olamaz sizin isteğiniz dışında)
3. Bitirilmeye karar verilmiş bir ilişkiyi aradaki uyumsuzlukları gidermeden başlatmak ne kadar doğru?

Şimdi söyleceklerim hoşuna gitmeyebilir. Ama amacım sadece olaylara farklı bir pencereden bakabilmeni sağlamak.

Sen değiştin mi ayrıldığınız bu süre zarfında ya da o? Eğer birbirinizi olduğunuz gibi kabul edemiyorsanız tekrar bir araya gelmek ikinizi de daha çok üzmekten başka bir işe yaramaz bence. İkiniz de hatalarınızın farkına varıp düzeltebilirseniz belki bir şansa daha mümkün olur. Varsa aranızda en büyük problem iletişim sorunudur. Bence bugün ilişkilerin çoğundaki en temel sorun bu zaten. Sen bir şey söylersin o susar, o bir şey söyler sen... Ya da sesler yükselir karşılıklı ikisinin sonu da hüsran. Oysa aranızda ne kadar ciddi sorunlar olursa olsun sakin kalıp konuşarak çözebilmeli insan bu sorunları. Ve verilen kararların arkasında durulmalı. Kalmayı da seçsen böyledir. Gitmeyi de seçsen böyle. Ve karşındaki gitmek istiyorsa en güzeli onu özgür bırakmayı bilmektir. Ne kadar istemesen de gitmesini birisi gerçekten gitmeyi seçerse buna saygı duyabilmeli geride kalan kişi.

Asla arayamam diye bir şey yok. Sen şuan artık bir kere daha onu aramayı reddediyorsun. İstersen ararsın. Sonucuna da katlanırsın ama iyi olabilir ama kötü. Sonuçta aradığın zaman konuşulanların niteliğine bağlıdır bu. Eğer aranızdaki mesele konuşarak halledilecek türdense işe yarayabilir. Neden asla arayamaz olasın ki bu durumda?

Telepati gibi konularla ilgilenen biri olarak söylüyorum bence telepati ile çözebileceğin bir mesele değil bu. Eğer söylediğin gibi güçlü bir bağ varsa aranızda zaten telepatik bağınız da vardır. Aynı şeyleri düşünür, aynı şeyleri aynı anda hissedersiniz. Karşındaki insan izin verdiği zaman onun düşüncelerini anlamak veya senin düşündüklerini anlatmak daha kolay olacaktır. Bunun dışında telapati ciddi emek ve yüksek konsantrasyon ister. Hergün düzenli çalışırsan kendini geliştirebilirsin.

Telepati için hala ilgileniyorsan o telkinler için ücretli telkinler kısmına bakmalısın buradan:

Telkincd.com

Forumda daha başka bir çok faydalı konu bulabilirsin. Ücretsiz telkinler ve gelişim ile ilgili yazılara da ulaşabilirsin. Bol bol okumanı tavsiye ederim. Aramıza hoşgeldin. Mutlu ve faydalı paylaşımlar olsun. İyi forumlar.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla