Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2012, 09:01 AM   #4 (permalink)
jaimemiamor
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 141
Tesekkür: 84
94 Mesajinıza toplam 240 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaimemiamor is on a distinguished road
Standart Cevap: İçimde nedensiz bir sinirlilik var

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Telkin dinliyorsan ondan kaynaklanabilir. Sınavların yüzünden stres yapıyorsan bu seni daha sinirli yapabilir. O kızla aynı bölümde misiniz? Senin defterine kitabına baksın varsın. Belki o da bunu kendini oyalamak için yapıyor olabilir. Sana engel olduğunun farkında olmayabilir. İzlenmekten ve çalışırken dikkat dağıtan gürültülerden ben de hiç hoşlanmam. Böyle anlarda derin bir nefes al hatta 5 dk lık odadan çık ve duygu yoğunluğun azalınca dön. Uygun bir dille yaşadığın rahatsızlığı oda arkadaşınla da paylaşabilirsin. Eminim anlayışla karşılayacaktır. Sonuçta kocaman insanlarsınız. Sınav dönemi de bir insan için hassas bir dönemdir. Yurt gibi yerlerde karşılıklı anlayışlı olmak gerekir. Umarım bir orta yol bulursunuz.

Diyelim anlaşmaya varamadınız(öyle olmasın da olursa). İkinci bir alternatif olara da kulaklıkla klasik müzik dinleyebilirsin ders çalışırken. Klasik müzik konsantre olmanı kolaylaştırır. Böylece müzikten ve derslerinden başka bir şeyle ilgilenmezsin belki.

Sevgiler.
Sweet odada ders çalışmıyorum çsde çalışıyorum kızı da o kadar tanımıyorum bu bakan gürültü edeni öyle çsde görünce konuşuyoruz ediyoruz.Dieceğim artık ne yapayım.
jaimemiamor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla