Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2012, 10:29 PM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: İçimde nedensiz bir sinirlilik var

Telkin dinliyorsan ondan kaynaklanabilir. Sınavların yüzünden stres yapıyorsan bu seni daha sinirli yapabilir. O kızla aynı bölümde misiniz? Senin defterine kitabına baksın varsın. Belki o da bunu kendini oyalamak için yapıyor olabilir. Sana engel olduğunun farkında olmayabilir. İzlenmekten ve çalışırken dikkat dağıtan gürültülerden ben de hiç hoşlanmam. Böyle anlarda derin bir nefes al hatta 5 dk lık odadan çık ve duygu yoğunluğun azalınca dön. Uygun bir dille yaşadığın rahatsızlığı oda arkadaşınla da paylaşabilirsin. Eminim anlayışla karşılayacaktır. Sonuçta kocaman insanlarsınız. Sınav dönemi de bir insan için hassas bir dönemdir. Yurt gibi yerlerde karşılıklı anlayışlı olmak gerekir. Umarım bir orta yol bulursunuz.

Diyelim anlaşmaya varamadınız(öyle olmasın da olursa). İkinci bir alternatif olara da kulaklıkla klasik müzik dinleyebilirsin ders çalışırken. Klasik müzik konsantre olmanı kolaylaştırır. Böylece müzikten ve derslerinden başka bir şeyle ilgilenmezsin belki.

Sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla