Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-04-2012, 10:15 PM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Fotoğraf Çekinme Korkusu

Bir fotoğraf makinesi edinmeni ve bol bol kendi fotoğrafını kendin çekmeyi öneririm. Eğleneceksin, eminim. Neden çekinmekten çekiniyorsun?

Kimsenin olmasına gerek yok yanında fotoğraf makineleri zaman ayarlı uygun bir yere yerleştirdin mi makineyi istediğin gibi poz ver. :)) Bazen sırf eğlence olsun diye evde fotoğraf çekerek komik hallere giriyoruz. Alternatif boş zaman değerlendirme yöntemi bile olabilir.

Sonra arkadaşlarınla çekil içine sinene kadar tekrar çekil en doğru duruşları yakalayacaksın. Biraz tecrübe biraz güven olur bence. Objektiften korkma gözüne gözüne bak(objektifin içine doğru) yani. Bence fotoğraf çekinmek çok eğlenceli. Rahat ol. Derin bir nefes al kendine bir kelime bul(domates, patates, peynir vs.).
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla