12-02-2012, 09:04 PM
|
#61 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ah ego vah ego! Haftaiçinde bir gün hiç olmayacak bir zamanda elektrikler kesildi. O an kendimi çok kötü hissettim. Kısa bir an.(Çok şükür ki kısa :) ) Oysa bu o şartlar altında kontrol edebileceğim birşey değildi. Kontrol edebileceğim şey ise o an beni sarmaya çalışan öfke duygusuydu hem niye kime? Her şey olur. Bir arıza vardır, başka bir şey olmuştur belki de sigorta atmıştır. Tabi bunları sağlıklı bir biçimde düşünmek için önde öfkeye ve içinden kötü sözler saymaya başlayan egoya bir dur, bir sus diyebilmek gerekir. O an ne yapabilirim? diye sorduğumda ne öfke kaldı ne kötü sözler söyleyen bir ses. Sonra jenaratör çalışmaya başladı. Ben işime kaldığım yerden devam ettim. Ardından bu kez elektrikler gelince jenaratörün durması için yeniden elektrikler gitti. Daha önce çalışırken böyle bir şeyi hiç yaşamadığım için o durumda beklenmesi gerektiğini bilmiyordum. Bekleme kararı da beni işimden alıkoyacaktı zaten. İkinci şoku- ilkini atlattıktan sonra şok da denemez ya- çok rahat atlattım. Oluşan sorunları en aza indirmeye çalıştım sanırım da büyük ölçüde başardım en kötü ihtimal yaptığım işi başka bir gün tekrarlayacaktım. Sakin kalmayı başararak bunun üstesinden geldim. Bunun için şükürler olsun. Ayrıca bu gibi durumlarda ne yapılması gerektiğini öğrendiğimi 1. ile 2. kesinti arasında öğrendiğim için de şükürler olsun.
Aralık ayını ders çalışma ve sınav hazırlığı açısından çok verimli geçrimiştim. Çünkü bunu yapmak için kendime söz vermiştim. Hatta yaptığım her şeyi çözdüğüm her soryu not etmiştim. Sonuçta toplam çalışma miktarımı hesaplayıp hem kendimi takdir edebilmiş hem de diğer aylardaki çalışmalarım içinde verileri ile birlikte iyi bir motivasyon kanıtı elde etmiştim.
2012 bitmeden kendime bir hedef günlüğü de hazırladım. Bu hedef günlüğü fikrini şu yazıdan esinlenerek hazırladım. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...sum-oyunu.html
Özellikle iki büyük hedefim var bu yıl için hatta ilk 6-7 ayı içinde gerçekleştirmem gereken.
Birisi sınavda istediğim puanı almak diğer ise yüksek lisans eğitimimi istediğim gibi tamamlamak. İkisi arasında denge kurmaya çalışıyorum. İkisinin çalışmalarını bir arada yürütmeliyim. İkisini de ben istiyorum. Bu iki hedefe ulaşmayı özgür irademle aldım. Kimse başıma silah dayamadı. İki hedefi olan bir geminin kaptanıyım. Dümen benim elimde iki hedefime de ulaşmaya niyet ettim. En doğru zamanda, en doğru yerde hedeflerim için en doğru olanı yapıyorum. Hedeflerime hızla ve emin adımlarla yaklaşıyorum.
Ocak ayında hedeflerimden birine ağırlık verirken sınav çalışmalarımı biraz yavaşlattım. Dönüp baktığımda ocak ayında başta bir enerji düşüklüğü yaşadım. Aslında bunun nedeni aklımda gereksiz yer alan bazı korku, endişe ve önyargılardı. Yazmam gereken rapoları bitirdiğimde anladım ki bunlar sadece insanın zihninde yer eden ve insanı eylemden alı koyan şeyler. Şubat ayı itibari ile yeniden dengeli çalışmaya başladım. Ocakta bitirmem gereken iki kitabı 1 hafta rötarla bitirdim. Ve yeniden her yaptığımı yazıyorum plan defterime. Plan defterim hedef günlüğümden farklı. Ona günlük yapılacak işleri ve yaptıklarımı not ediyorum. Bir de küçük hatırlatıcı notlarımı yazdığım ve yanımdan hiç ayırmadığım defterim var ki o küçücük defter benim için kıymetli - kıymetliiiiim-. Kıymetli çünkü ona yazdığım her işi bir şekilde- hatta en uygun şekilde- bitirebiliyorum. Hem hatırlıyorum hem de şunu hatırlıyorum daha önce yazdıklarımı bitirdim bunu da bitireceğim. Böylece bitireceğime dair kendime olan inancımı da destekliyor.
Bütün bu koşturmaca arasında en önemli şeylerden biri de kendime ve sevdiklerime vakit ayırmak. Bunun da çalışma temposuyla dengesini iyi ayarlamak gerek. O ayrılacak vakitleri kendim planladığımda her şey daha iyi yolunda oluyor. Aşırı kontrolcü olmak yerine en iyi dengeyi kurmayı istiyorum. Şanslıyım çevremdeki insanlar bu kadar anlayışlı oldukları için. Hepsini çok seviyorum. Buradaki arkadaşlarımı da çok seviyorum.(Aklıma gelmişken söylemeden geçmem) Sevgi konusunda birşeyler yazmaya devam edersem bir paragraf daha çıkar. Belki sevgililer gününe kadar sevgi ile ilgili bir yazı yazarım. O yazıda bahsederim.
Tüm dengeleri en iyi şekilde kurmaya niyet ediyorum. Tüm dengeleri en iyi şekilde kurmayı seçiyorum. Hepimize mutlu, huzurlu ve denge dolu günler diliyorum. Sevgiler. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |