Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2012, 11:05 PM   #40 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar



Grup Halinde Şifa Verme

Şifacılık grup halinde yapıldığında çok güçlü bir etkiye sahiptir.

Eğer şifa verilecek kişi sizinle birlikteyse, onu ortaya yatırın ya da bir sandalyeye oturtun (ki en rahatı budur); siz de çevresinde bir daire oluşturarak oturun:

Herkes gözünü kapayıp sessiz olmalı ve derin bir biçimde gevşemeli, sonra ortadaki kişiye şifa verici enerji yolladığını hayal etmeye başlamalıdır. Sizin kanalınız vasıtasıyla akanın, aslında evrenin iyileştirici enerjisi olduğunu unutmayın. Bu insanı altın ışıkla kuşatılmış, kendini çok iyi hissederken ve kusursuz derecede sağlıklı olarak görmeye çalışın.

Dilerseniz, hepiniz ellerinizi, ayaları ortadaki kişiye dönük şekilde kaldırabilir ve ellerinizden akan enerjinin ona ulaştığını hissetmeye çalışabilirsiniz.

Şifa sırasında birkaç dakika boyunca herkesin "OM" çekmesi özellikle çok güçlendirici bir etki yapar. Böylece, bu sürece sesin iyileştirici titreşimi de katılmış olur ("OM" çekmek için, sözcüğü a-a-au-m-m hecelemesiyle birlikte uzun, derinden yankılanan bir sesle ve mümkün olduğunca uzatarak tekrar tekrar yinelemek gerekir).


Eğer söz konusu kişi yanınızda değilse, onun ismini ve bulunduğu kenti bildirin ve sonra, sanki yanınızdaymış gibi aynı uygulamayı sürdürün. Şifa enerjisinin gücü uzaklıktan etkilenmez ve ben aynı odadakiler için olduğu gibi, başka kentlerdeki insanlar için yapılan tedavilerin de mucizevi bir biçimde başarıldığını gördüm.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla