04-02-2012, 12:51 AM
|
#28 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Alıntı: acemisirine Nickli Üyeden Alıntı
Gecen konustuklarimizdan hic denemeler yaptin mi sevgili maxhealth arkadasim???
Hani her telkine bi eylem??? | Sevgili acemisirine'cim konuştuklarımızın tamamını olmasa bile önemli bir kısmını oldukça iyi yapıyorum.Her işi pozitif düşünce tarzıyla ele alıyorum ve zor olarak görebileceğim bütün işlerimi bu düşünce tarzıyla oldukça kolay yapabiliyorum.Pozitifim ve çevreme de böyle davranmaya çalışıyorum.Bugün bir kez daha farkettim ki kabadayı gibi yürümeye başlıyorum.Dik yürümek istedim ama bu kadar da değil. Sanırım eril enerji telkini böyle bir etki yapıyor.Sınavlarıma hazırlanmaya da başladım.Süresi istediğim kadar iyi gitmese bile verimli çalışıyorum.İki gündür işlerim nedeniyle telkinleri gündüzleri dinleyemedim.Sadece gece dinlemek için de oldukça uzun bir süre olan telkin listemi tekrar değiştirdim.Doğa versiyonlarını değil de diğer versiyonları 1 er defa dinliyorum.Sevgilerim ve saygılarımla.
__________________ Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler everything is possible |
| |