Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-01-2012, 08:03 PM   #5 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: 60 NEFES ÇALIŞMASI

Alıntı:
Nefes alışverişleri ağız iyice açılmış olarak, ağızdan ve burundan beraberce yapılmalı, alt ve üst solunum birlikte gerçekleştirilerek ciğer hacminin tamamı kullanılmalıdır.
Yani ağzın açıkken nefes alarak yapılacak çalışma ben öyle yapmıştım. Bunun amacı yukarıda yazdığı gibi alt ve üst solumunu birlikte gerçekleştirerek alınabilecek maksimum nefes miktarını almak. Nefesin vucuduna dolduğunu hissedin. Nefes almak hayattır. Nefes almak yenilenmişlik hissi veriyor bana. Bu çalışma baş döndürücü. Kısa bir kopukluk oluyor hayattan. Sonrasında faydalarını gördüğümü düşünüyorum. Özellikle konsantrasyon sorunu yaşadığım zaman yapmayı tercih ediyorum. Kitabı açıp da okumam gereken konular önümde dururken ilerlemekte zorlanıyorsam işe yarıyor. Yaradı. :))
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla