Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-01-2012, 12:24 AM   #30 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: ZPOİNT ile Bilinçaltı Temizliği Tekniği

Alıntı:
jaimemiamor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ağlama davranışım tekniğin işe yaramamış olmasıyla alaklı olabilir demişsiniz nereden bu kanıya vardınız.İşe yaramasaydı ağlar mıydım sonuçta 2 2 buçuk dakikadan sonra bir duygu değişimi oluyor yukardıa anlattığım gibi acaba ben tekniği yanlış mı uyguluyorum.
Daha önceleri de ağladığını söylediğin için böyle düşündüm. Yani ağlama tepkisi bu tekniği uyguladıktan sonra çıkmamış.

Bir de çalışmaya herşeye rağmen 21 gün devam etmen kalıcı değişimi farketmek için önemlidir. Telkin olsun, olumlama olsun ya da bu gibi bilinçaltı temizliği için yapılan çalışmalar olsun. Beynin öğrenmesi için aynı çalışmaya 21 gün devam etmen önemli.

Nedenini bildiğimiz sıkıntılar için bilinçaltı temizleme tekniği işe yarar mı? Bunu bir bilene sormak isterim gerçekten.

İstenmeyen düşünceler bilinçli bir şekilde -telkin dinleme, olumlama, eft gibi yöntemlerle- istendik düşünce kalıpları ile değiştirilebiliyor.

Tekrar söylemek istiyorum. Forumda yine olumsuz düşüncelerinle başa çıkmak için farklı yöntemler de bulabilirsin. Belki seni daha az etkileyecek daha çok işine yarayacak yöntemler bulabilirsin. Şuna inan bir şekilde o istemediğin düşüncelerle başa çıkabilirsin.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla