Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-01-2012, 12:13 AM   #27 (permalink)
jaimemiamor
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 141
Tesekkür: 84
94 Mesajinıza toplam 240 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaimemiamor is on a distinguished road
Standart Cevap: ZPOİNT ile Bilinçaltı Temizliği Tekniği

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teknikle ilgili olarak değil ağlamaya ilişkin fikirlerimi paylaşmak istiyorum. Ağlamak da gülmek, huzur hissetmek, korku gibi bir şey. Bunun açığa çıkması da çok normal. Ve ben çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Vücudumuzda pislikler biriktiği zaman onu atmamız gerekir. O nedenle bir boşaltım sistemine sahibiz. Ya da burnumuz tıkandığı zaman temizleme ihtiyacı hissediyoruz. Hatta düzenli olarak temizleyin burnunuzu diye uzmanlar bas bas bağırıyorlar.

İnsan neden ağlar? Önce bunu biraz tartışalım. Sevinçten de ağlayabiliriz, üzüntüden ve derin bir acıdan da... Genellikle kendimizi kötü hissettiğimizde ağlarız. Bazı insanlar bu duygularını bastırmaya çalışırlar. O zaman ne olur? İçlerine akıtırlar ve bu bir zehir gibidir. İçinizde birikir. Bunu vücudunuzdan bir şekilde atmanız gerekir. Yoksa hastalanırsınız vs. Vücudunuz bir şekilde tepki gösterecektir.

Ağlamaksa temizlik gibidir ve arınmayı ifade eder. Çok öfkelendiğiniz zaman, çok kırıldığınız zaman kendinizi sıkmadan ağlayabildiğiniz kadar ağladığınızda tüm o kırgınlıklarınızdan, öfkenizden arınırsınız. Yaşadığınız olayları, sizi üzenleri hatırlarsınız ama çektiğiniz acıyı içinizden atmış olursunuz... Diye düşünmekteyim şahsen.

Sevgilerimle.
evet doğru söylüyorsunuz ağlamak da gülmek gibi fakat ben bu iki iki buçuk dakika anahtar kelimeyi söyledikten sonra ağlamayabaşlıyorum ve kendimi durduramıyorum ve o kadar acı çekiyorum ki ağlarken o kadar sıkıntılı hissediyorum ki kendimi o sıkıntıyı atmak için daha çok ağlıyorum böğüre böğüre ağlamak geliyor içimden fakat yurtta herkes toplanır diye ağlayamıyorum böğüre böğüre işin açığı ağlamamı da durudramıyorum beni korkutan da bu.kafayı mı yedim ben diyorum çünkü çok şiddetli ağlıyorum.Böyle ağlarken yine durduramıyorum kendimi çok çaresiz kaldım sakinleşemiyorum bi türlü kardeşimi aradım bence sen sinir krizi geçiriyosun dedi. şu anda evde o kadar rahatım ki evde denemedim çünkü kötü bir düşünce aklıma gelmedi.Yapmaya da korkuyorum işin açıkçası yine aynı durumları yaşarım diye.
jaimemiamor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla