Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-01-2012, 12:03 AM   #25 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: ZPOİNT ile Bilinçaltı Temizliği Tekniği

Teknikle ilgili olarak değil ağlamaya ilişkin fikirlerimi paylaşmak istiyorum. Ağlamak da gülmek, huzur hissetmek, korku gibi bir şey. Bunun açığa çıkması da çok normal. Ve ben çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Vücudumuzda pislikler biriktiği zaman onu atmamız gerekir. O nedenle bir boşaltım sistemine sahibiz. Ya da burnumuz tıkandığı zaman temizleme ihtiyacı hissediyoruz. Hatta düzenli olarak temizleyin burnunuzu diye uzmanlar bas bas bağırıyorlar.

İnsan neden ağlar? Önce bunu biraz tartışalım. Sevinçten de ağlayabiliriz, üzüntüden ve derin bir acıdan da... Genellikle kendimizi kötü hissettiğimizde ağlarız. Bazı insanlar bu duygularını bastırmaya çalışırlar. O zaman ne olur? İçlerine akıtırlar ve bu bir zehir gibidir. İçinizde birikir. Bunu vücudunuzdan bir şekilde atmanız gerekir. Yoksa hastalanırsınız vs. Vücudunuz bir şekilde tepki gösterecektir.

Ağlamaksa temizlik gibidir ve arınmayı ifade eder. Çok öfkelendiğiniz zaman, çok kırıldığınız zaman kendinizi sıkmadan ağlayabildiğiniz kadar ağladığınızda tüm o kırgınlıklarınızdan, öfkenizden arınırsınız. Yaşadığınız olayları, sizi üzenleri hatırlarsınız ama çektiğiniz acıyı içinizden atmış olursunuz... Diye düşünmekteyim şahsen.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla