Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2012, 11:55 PM   #3 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Korkularınızdan Korkmayın

Tatlımmm... Biliyorsun ki ben oldukça geniş bir arşive sahibim. Bir ara Tarih'e merak saldım, hala da devam etmek istiyorum açıkçası ve tarihle ilgili araştırmalarıma Homo Erektuslardan başlamıştım. Çok güzel bir kitap okuyordum.

Okuduğum kitap duygularımızın oluşumunu bile anlatıyordu. Düşün artık ne kadar gerilere gittiğimi. Bir tarih kitabında pek rastladığımız söylenemez bu gibi konulara, ancak benim çok hoşuma gitmişti, belki de bu farklılıktı hoşuma giden... Neden hatırlattı bilemiyorum ancak Krishnamurti'den yapmış olduğun bu alıntı bana insanda korkuların oluşmasını hatırlattı.

Teşekkür ederim zihnimi tazelediğin ve bilinçaltımın derinliklerine sakladığım bazı bilgilerin yeniden su yüzeyine çıkmasına vesile olduğun için.

Kocaman sevgimle.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla