11-01-2012, 04:07 PM
|
#10 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Alıntı: sbatı Nickli Üyeden Alıntı
ben aranıza yeni katıldım. 15gündür özlem hanımın gönderdiği telkinleri dinliyorum. hayatımda iyi giden hiç bir şey yok. çok karamsarım. bu arada eşim de beni terk etti. hayatıma çözüm ararken iyice karıştı. bu telkinlerin etkilerini ne zaman görmeye başlarız merakediyorum. kendimi şu anda çok kötü hissediyorum. lütfen bana cevap yazın. | Hoşgeldin aramıza. Hayatında iyi giden birşey yok mu? Değişim için adım atmış olman, burada olman, telkinleri dinlemen, yeni başlangıçlara yakın olman. Bunların hepsi güzel ve umut verici şeyler olmalı.
İyi olacağına inanıyor musun? O zaman herşeyin üstesinden gelirsin. Telkinlerin etkilerini yakın zamanda görürsün inşallah bu bilinçaltının göstereceği tepkiye bağlı. Kolay ve kısa süre de olabilir biraz daha zaman da alabilir. Bence kendimi kötü hissediyorum demen bile kötü hissetmene nedendir. Şimdi an be an her saniye daha iyi olmayı seçiyorum demek daha işe yarar. İyi ve mutlu olmayı seçebilirsin.
Bu aralar en sevdiğim sloganlarda biri: "SMILE FOR NO REASON(neden yokken gülümse)(sevgili maviinci'ye teşekkürler)"
Her an daha iyiye gidebilirsin. Sevgiler. |
| |