Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2012, 01:26 PM   #6 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu?

Alıntı:
tuxedo_mask Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dilek önder saçmalamış :) sanırım bazı sorunları var :)))
Aynı görüşteyim. Gören de hanımefendi bir ilahe sanır. Bu kadar abartmaya gerek yok. İnsan hiç olmazsa bir babası olduğunu hatırlamalı bu tür şeyler düşünüp, yazmadan önce. Dana demek ne kadar yakışık alır, aptal demek ne kadar yakışık alır ölçmek lazım. Oldukça seviyesiz olmuş. Muhtemelen yazacak şey bulamamış.

Konuya ilk katıldığımda ben de böyle bir ayrıma inandığımı söylemiştim. Evet erkeğin güzeli de çirkini de vardır. Ama kadının da güzeli olduğu gibi çirkini de vardır. Ayrıca güzellik bir bütündür. Dış görünüşten ibaret değildir. Mesela yukarıdaki örnekte o talihsiz yazıyı yazan bayanın bakışlarının ne kadar çirkin olduğunu görmüş olduk.

Sevgiler.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla