Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2012, 11:19 PM   #23 (permalink)
juger
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2011
Mesajlar: 510
Tesekkür: 700
405 Mesajinıza toplam 1,139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
juger has a spectacular aura aboutjuger has a spectacular aura aboutjuger has a spectacular aura about
Standart Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu?

Alıntı:
kuantumxyz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu konuya bir erkek olarak izninizle maydanoz olmak istiyorum:) Bizden bahsediyorsanız, kenarda durmak olmaz:) Bu yazıyı juger arkadaşımızın söylediklerine ve ona katılanlara şaşkınlık duyduğum için yazıyorum.
Juger arkadaşımız şöyle diyor: "..dolayısıyla kadın da sahip olacağı erkekte bir vasıf istiyor. bu da güzellik oluyor..artık kadınlarda güç, erkeklerde güzellik daha fazla ön planda. devir değişti arkadaş."
Bu devirde durum böyle, yani kadınlar paraya önem vermiyor özetindeki bu değerlendirmenin şaka olduğuna inanmak istiyorum, hem de bu devirde. Eğer söyledikleri ironi değilse, juger arkadaşıma ve sizlere sormak istiyorum:" Bir kadın olarak çok zenginsin ve bir holdingte yöneticisin. Diğer tarafta da işsiz, geliri olmayan çok yakışıklı, kişilik olarak da iyi bir genç var. Kpss sınavına hazırlanıyor. Gelecekten umutlu. Allah çocuğun işini rast getiriyor ve paraya pula bakmayan, kriteri yakışıklılık olan senle tanıştırıyor. Zaman geçiyor..Ve sen o yukarıda söylediğin içerikteki gerçekle yüz yüze geliyorsun: Zengin ve iyi biri olduğun için geliri sana denk olmayan bu delikanlı seninle evlenmek istiyor. Evlenir misin? Ya da evlenir misiniz? Bu arada sorumun içeriğinin demagojik ve klişe boyutta olduğunu biliyorum.

Kendi görüşüm şu: Bu durumda evlenenleri sadece filmlerde gördüm. Gerçekte ise kadın zenginse ekonomik anlamda kendi denginde, yakışıklı birini tercih ediyor. Ve bulma ihtimali de çok yüksek olduğundan kendinden aşağıdakilere ilgi göstermiyor.
Kusura bakmayın araya provokatör parazit gibi girdim:)
bunda zaten şaşıracak bir şey yok ki. ben etrafta gördüğüm şeyi yazdım, olmayan bir şeyi hayal etmedim ki? :)
juger isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla