Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2011, 02:43 PM   #30 (permalink)
bigokyanus
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Kavga Edemiyorum.

Alıntı:
juger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili bigokyanus, oğluna sana vurana sende vur inancını aşılarsan, o çocuk hayatı boyunca kendisine vuran, kendisinin de o kişiye vurmak zorunda kalacağı nice şahıslar çekecektir. çekim yasası ile sabittir.

böyle bir çekirdek inanç ile yetiştireceğine, hayatına tüm güzellikleri, sağlığı, huzuru, bereketi, refahı çekmesini söylesen, çok daha mantıklı, çok da yararlı olmaz mı?

o henüz 2.5 yaşında. o nasıl bir yaş biliyor musun? bilinçaltının en açık olduğu zamanını yaşıyor. 0-6 yaş arasındaki, özellikle 2 ve 5 yaş arasındaki çocuklar fotografik zekaya sahiptir. gördüğü bir karenin fotoğrafını çeker ve en küçük ayrıntıyı dahi kaydeder. lütfen ona bu yaşlarda daha güzel, daha olumlu şeyler öğret. eğitim ailede başlar. ağaç yaş iken eğilir. sen ona ne öğretirsen, onu alır.

sevgi, saygı, onur gibi kavramları öğrenmesi, hem onun hemde bütünün en yüksek hayrına olur :)
Teşekkür ederim ama çocuğun olduğunda beni daha iyi anlarsın , kaba kuvvet acizliktir kavramlarıyla büyümüş ve çok dayak yemiş biri olarak çocuğumun ezilmesini istemiyorum. Çocuklar arasında çok kavga ve dayak oluyor , büyümeleri için şart . Ama kendine güvenleri dayak yememelerinden geçiyor ve ezilmemekten , elbette onur gibi kavramları da aşılamaya çalışıyorum .
  Alıntı ile Cevapla