Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2011, 07:50 PM   #25 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kavga Edemiyorum.

Alıntı:
dalakada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Burada fikirlerini beyan eden her üyenin geyşalık noktasında ki erdemli davranışlarından ötürü tebrik ediyorum ancak arkadaşın hissiyatını anlamanıza olanak vermiyorum .
Bu tam olarak bastırılma ve yeti duygusu , arkadaş kendini bilinçaltı noktasında bu konuda eksik görmüş , vede testesteronu ( ki bu genetiğimizin ezelden beri otonom kromozomlarla taşıdığı nadide hormonlardan biri ) bunu yapması konusunda onu sürekli olarak destekliyor .
Aksine bundan kaçması çok saçma ve anlamsız yani kavga etmemesi ..
Ayrıca yazımı bu noktaya kadar okuyan bayan okuyucular eminim ki benle aynı şeyleri düşünmeyeceklerdir .
Çünkü onlarda bizim sahip olduğumuz oranda testesteron bulunmamaktadır .
Bunu temel bir ihtiyac olarak görülmediği takdirde de baskılanmış emprikleşmiş duygular sürekli alelade bilinç altına işlenecektir .
Sevgiler .
Söylediklerin içinde anlayamadığım nokta bunun temel bir ihtiyaç olarak görülmesi gerektiğine ilişkin fikrin. Açıklarsan sevinirim.

Sevgiler.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla