Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2011, 07:14 PM   #24 (permalink)
juger
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2011
Mesajlar: 510
Tesekkür: 700
405 Mesajinıza toplam 1,139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
juger has a spectacular aura aboutjuger has a spectacular aura aboutjuger has a spectacular aura about
Standart Cevap: Kavga Edemiyorum.

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Açıkçası only seninle aynı sorundayım , ben de kavga etmek istiyorum , kendime daha fazla güvenmek ve bana haksız yere laf edenlere hakkını bildirmek . Bunun için ama kaba kuvvet kullanmak değil amacım lafla ağzının payını vermek .

Umarım başarırız , kavgayı sen başlatma bence , seninle kavga edene de hakkını bildir . Şimdiden oğluma aynını söylüyorum , sana vurana sen de vur ama bana ağlama , oğlum henüz 2,5 yaşında ve 5 para etmez insanlar tarafından ezilmesini istemiyorum.

Ama kız arkadaşınla yürürken biri dik dik bakmış yok laf atmış , bunlar kavga için basit sebepler ve sen lütfen basit olma , o seviyesizlerin seviyesine düşme , sana vurana sen de vur , benim görüşüm bu.
sevgili bigokyanus, oğluna sana vurana sende vur inancını aşılarsan, o çocuk hayatı boyunca kendisine vuran, kendisinin de o kişiye vurmak zorunda kalacağı nice şahıslar çekecektir. çekim yasası ile sabittir.

böyle bir çekirdek inanç ile yetiştireceğine, hayatına tüm güzellikleri, sağlığı, huzuru, bereketi, refahı çekmesini söylesen, çok daha mantıklı, çok da yararlı olmaz mı?

o henüz 2.5 yaşında. o nasıl bir yaş biliyor musun? bilinçaltının en açık olduğu zamanını yaşıyor. 0-6 yaş arasındaki, özellikle 2 ve 5 yaş arasındaki çocuklar fotografik zekaya sahiptir. gördüğü bir karenin fotoğrafını çeker ve en küçük ayrıntıyı dahi kaydeder. lütfen ona bu yaşlarda daha güzel, daha olumlu şeyler öğret. eğitim ailede başlar. ağaç yaş iken eğilir. sen ona ne öğretirsen, onu alır.

sevgi, saygı, onur gibi kavramları öğrenmesi, hem onun hemde bütünün en yüksek hayrına olur :)
juger isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla