Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2011, 07:35 PM   #6 (permalink)
Sole
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Mesajlar: 80
Tesekkür: 53
71 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sole is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Gordugum ruya bana gonderilen bir mesajdi ve gerceklesti...

Alıntı:
juger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o cebinden çıkan kestaneler de çekirdek inançların olabilir diye yorumladım. polislerden geçtin ama Atakan bey'e gidersen geçebileceğini pek zannetmiyorum
Bravo gercekten Juger hic tahmin etmemistim ve anlami ne olabilir acaba diye daha dusunuyordum.. Ama Atakan beyle cekirdek inanclarimi bulmak icin daha kendimi hazir hissetmiyorum maalesef :(

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


Süper yorum "Juger"cım. :D

Bir de dün faydalı bir bilgi edindim işaretler konusunda. Paylaşmak istiyorum.

Berna Özcan Demir'in blogunda sorduğun her sonun cevabını almak adlı yazısında... İnsan durup dururken işaretler almaz(mış). Kafanızda bir soru olduğunda cevap gelir. Siz sormadan her önünüze gelen şeyi işaret olarak değerlendirmenin sağlıksız olduğunu söylüyor Berna Özcan Demir. Hak verdim hatta hemen akıl oyunları filmi geldi aklıma.

"Yüksek benliğinize seslenin sorunuzu sorun ve teşekkür edin."

Gelen tüm cevaplar için farkında olmayı ve tüm işaretleri en doğru şekilde değerlendirmeyi seçiyorum.

Sevgili İsola kafanda sorular var mıydı gerçekten? Değişimin gerekliliği konusunda ama nasıl olacağını ya da nereden başlayacağını bilmemezlik gibi.
Sweeetcim, tabiki sorularim vardi..
Kendimi daha cok tanima istegim vardi..
Cevabini ve cozumlerini aradigim seyler vardi, kisisel gelisimim hakkinda neler yapabilirim acaba? Bi cok sey yaptim ama cikcasi cogu zaman tatmin etmediler beni, yada bende İNANC diye bisey yoktu.
Ornegin Eft yaptim biraktim, tekrar denemek istedim ve daha cok bilgiye ulasmak isterken siteye rastladim..inan o kadar inanarak telkinleri indirdim ki kendime cok sasirdim. Eskiden olsa inanmayip hatta gulerdim.
İste farkindaligi farkediyorum dedim kendi kendime sukurler olsun Allah'ima. Belki daha onceleri de yolumu cevirmem icin bana yardim gonderildi, ama ben farketmedigim icin reddetmis olabilirim.

Baska bir ornek:
Beni kiran bazi kisilere karsi cogu zaman cevabim olmadigini gordum.. Tam bu konu hakkinda nasil davranmam gerekiyor diye biseyler arastirirken, birgun telim caldi daha onceleri baska bir sey icin gittigim bir yerden arandim ve bana dediler ki, cocuklarla iletisim hakkinda bi kursumuz baslayacak katilmak istermisiniz? Cocugum yok ama ileride faydasi olur diye dusundum fazla beklentim olmadan katildim. Kursa basladigimda aslinda cocuklarla iletisimi konusurken ayni zamanda biz buyuklerin iletisiminden de konusuldu yani bi sekilde Ben aradigim sordugum cevabi bulmus oldum "duygularimi disariya vurmuyormusum" cok onemli bisey. Cunku karsindaki senin cogu zaman neler hissedebilecegini bilemedigi icin sana dusuyor neler hissettigini soylemek yani sen soyleyeceksin, sen anlatacaksin..
Kisacasi aradigim sorunun cevabi geldi bana beklenmedik bir zamanda.


Berna hanimi bende bi suredir takip ediyorum.. Cok dogru demis.. Biz soru sormazsak cevap gelmiyor, biz arastirmazsak cozum bulunmuyor...

Akil oyunlari filmini ben cok seviyorum hatta duygulanmistim bile izledigimde : (

Bize gelen guzel mesajlari farkedebilmemiz dilegiyle :)


Alıntı:
_jenny_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende rüyalarımı kendim yorumlarım rüya tabiriymiş bilmem ne bakmam bunlara ki zaten hepsinde de farklı farklı yazar...
bide bende şu vardır örneğin sevgilimin beni aldattığını gördüysem rüyamda hemen tersidir diye yorumlarım
yada çok iyiye giden birşey harika bişey gördüysem biraz önceki yorumumu yapmam süper kesin olucak deyip
kendime telkin veririm herşeyi bişekilde iyiye çekmeye çalışırım yani:))
Ne yalan soyleyeyim Jenny eskiden bakardim ruya tabirlerine hicte istedigim gibi cevaplar alamazdim onun icin artik bakmiyorum anlamsiz buluyorum.. kendimiz ruyalarimizi en guzel sekilde senin yaptigin gibi yorumlariz bundan sonra insallah..
Sole isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla