Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2011, 06:55 PM   #5 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: POZİTİF OLMANIN YOLLARI

Alıntı:
aprilrose Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Süper pozitif olmak için herşeyin pozitif tarafını görmeniz gerekir. Negatif dialoglardan uzak durun. Dış sesinizi olduğu kadar iç sesinizi de dinleyin. Kendinizi negatif bir şey söylerken yada düşünürken bulursanız durun, başa dönün ve bu kelimeler yerine pozitif ifadeler kullanın. Pratik yapmak , zaman ayırmak, kararlı olmak gerekir. Bir süre sonra bu can sıkıcı negatif tepkileri yok etmeyi öğrenirsiniz.

Gerçekten harika enerjimize enerji kattınız, ellerinize sağlık :)
Bunu ben de yapıyorum olumsuz düşüncemi farkedince zaraın neresinden dönülse kardır deyip kaseti başa sarıyorum. Ve olumsuz ifademi olumlu şekilde değiştiriyorum. İşe yarıyor.

Alıntı:
bazı dostlarım yaşadığım hayata rağmen çok güler yüzlü çok olumlu olduğumu düşündüklerini söylerler buda bana daha bi güç verir ama bi sır vereyimmi benimde bazen iniş çıkışlarım olmuyor deyil tabi ama her inişin bi çıkışı olduğunu bilmek ve umut ederek yaşamak güzeldir ee ozaman napıyoruz pozitif düşünelimki herşey daha güzel olsun

Seldacım hepimizin iniş çıkışları olabiliyor ama genelde olumlu düşünceye odaklanan kişiler kolay topluyor ya da durumun düzeleceğine daha çok inanıyor.

Hep pozitif kalalım böyle :))

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla