Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2011, 09:41 PM   #28 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Yoğunum bu ara ama istediğim şeyleri gerçekleştirmek için çalışıyorum. O yüzden durumumdan memnunum biraz daha dinlenmek geçince aklımdan o zaman boş ve bunaldığım zamanlarımı hatırlayıp bugünüme şükrediyorum. Amaçları olmak ve bu amaçlar uğrunda koşmak güzel. Hayatta her zaman büyük küçük amaçları olmalı insanların. Birini nihayete erdirdiğinde yeni bir amacın peşinden gidebilmeli. Durduğun zaman vakit bitmiş olmalı bu oyun alanında.
Günümü ve yapacaklarımı mümkün olduğunca planlıyorum. Sıkıcı olsa da bazen listede yazan işleri bitirmek mutluluk veriyor bana. Hele o listedekilerin üzerini çizmek yok mu? Harika : )) Beslenmeme, uykuma dikkat ediyorum. Sağlığım için her gün şükrediyorum. Kendime bir söz verdim. Aralık ayında gün kaçırmadan her gün test çözeceğim. Sınav için çalışma programımı yeni oturttum. Yeni yeni ısınıyorum. Soruları tarzlarını falan gördükçe, tanıdıkça pratiğim artıyor. Dolayısıyla her geçen gün doğrularım artıyor. Hatalarımı düzeltiyorum. Eksiklerimi gideriyorum. İyi gidiyor herşey olması gerektiği gibi. Amaçlarımı gerçekleştirdiğim zaman ki mutluluğumu hayal edebiliyorum. Bu çok güzel bir duygu ve çalışmak için beni motive ediyor.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla