Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2011, 11:53 PM   #26 (permalink)
pinky9
Yüzbaşı
 
pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2011
Mesajlar: 581
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Koşulsuz Seviliyor musunuz?

Alıntı:
juger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiçbir şey olmamış gibi arıyorsa ne güzel işte, kin tutmuyor demek ki. Kin tutmayan insan çok azdır. Çünkü bunun için insanın içinin temiz olması gerekir. Onun yüreği temiz ki, kin tutmuyor.

Aslında sana saygı da gösteriyor. Ama sen ona dinlendikçe bunu saklıyor. Zamanında ona karşı gelip, onu dinlemeyip yeterince yıpratmışsın. Ama şimdi madem yine onun istediği oluyor, o zaman onun istediği şekilde olsun. Onun fikirlerine uyarsan, dediği bir şeyi uygular ve ona fikirlerinin işe yaradığını söylersen, zamanla yumuşayacaktır. İçinde sakladığı saygıyı sana yansıtmaya başlayacaktır.

Ama bu zamanla olacak bir şey.
evet yüreği çok temiz bunu biliyorum. Bana kızarken bazen kahkahalara bile boğulabiliyoruz,eskisi gibi ciddi kavgalar etmiyoruz. Bazen çocuk gibi oluyor. Bana izin vermediğinde üzüldüğünü de biliyorum ben üzüldüm diye.
Ama işte bu artık aramızda bi iddialaşma gibi olduğu için, yalnızca bu konuda anlaşamıyoruz. Diğer konularda ruh eşim gibi diyebilirim.
Sırf sen tamam demedin diye ben izin vermedim diyor o da bazen senin dediğin gibi.. Diğer konularda bana saygı gösteriyor çünkü.

Ben üniversitede okuyorum, arkadaşlarm her gün bi yerlere gidiyorlar. Ben aslında çok gezen biri değilim . Sevgilimle aynı mahalledeyiz zaten genelde onlayım. O futbolcu,başka şehirde,beni görmek için her haftasonu geliyor ama.
Herneyse, arkadaşlarım sürekli fıldır fıldır gezdiği için , beni çağırdıklarında hayır demekten nefret ediyorum. Tabi hep değil, çoğu zaman bende gidiyorum. Sevgilimse başka şehirde sürekli idmanlarda,gezmesi tozması pek olamıyor maalesef, o da gezsin ben kıskanmam :D Biraz da o arkadaşlarım kışkırtıyor beni,ben niye gezemiyorum diye kafayı yiyorum
__________________
Bazen fikirlerini de değiştirmelisin..
- Çünkü sen onların kölesi değil, sahibisin.


Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla